HÖST TIPS
DATUM: 2013-09-18 | TID: 21:02:45 | KATEGORI: Tips från coachen

Baka något. Det är mysigt och blir oftast väldigt gott. Gör det med en vän eller någon du tycker om så blir det extra roligt! Bjud på din familj eller vänner, Brownies, choklad fondant eller kanske hemmagjordglass tycker jag låter smarrigt!
Träna. Skaffa ett gymkort på närmsta bästa ställe. Att blanda träning med bakelser skadar aldrig. Det ger dig motivation och du känner dig duktig, om det inte är alldeles för kallt ute så ta en runda utomhus, frisk luft och mysigt med det fina höstvädret!
Plugga, läs. Hitta en riktigt bra bok, du kan sitta inrullad i ett täcke på balkongen, i sängen eller något annat mysigt ställe. Istället för att alltid sitta vid datorn eller mobilen. Riktigt mysigt. Få även lite läxor gjorda. 
Höstmode. Du kan klä dig mysigt och höstigt men samtidigt såå snyggt. Kolla in de finaste du kan hitta i höstkollektionerna och öka på garderoben, som jag sagt förr Massimo Dutti är ett bra alternativ att checka in både barn och dam- avdelningen! 
Gå en runda med hunden. Super mysigt och bra för både dig och hunden. Du får lite sällskap och tid att tänka. Om du inte har en hund, kan du ju passa kanske någon familjeväns eller grannens, tjäna lite extra pengar samtidigt!
Ta ett bad. Tänd ljus runtom kring och släck lampan för att få en mysig känsla. Ha en massa skum och tvålar som får dig att känna dig fräsch. Ha något gott att tugga på samtidigt, en bok att läsa eller bara den vanliga mobilen. 
Bygg en koja. De bästa jag vet. Lite mysiga ljusslingor, massa kuddar, täcken och en film. Kan inte bli bättre att sova i kojan och ha kvar den någon dag. Gärna med sin bästavän för lite deeptalk också!




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?