igårkväll
DATUM: 2013-10-29 | TID: 09:07:04 | KATEGORI: Gott och Blandat

Nu har Filippa kommit hit till oss och hon stannar till onsdag. Chloé är också här fast hon bor hos sig och hon stannar antagligen HELA veckan, woo! 
Igårkväll träffade vi alla + Paula & Valeria på friday´s och åt middag sen gick vi hem i reegn till Paula och pratade och hade det jätteroligt! Idag ska vi nog träffa dem igen och gå på stan och sånt där. 
 
 
 

mitt barndoms hem
DATUM: 2013-10-20 | TID: 14:06:58 | KATEGORI: Gott och Blandat

Åh vad jag saknar när vi bodde här! Så mycket större, stor trädgård och massa saker att göra i skogen som vi hade. Åh de vart så mysigt! Hittade lite bilder från "Sköna hem" där de var med någongång! De var en gammal skola typ för jätte längesen som vi renovera. De låg på landet, lite halvjobbigt om de skulle vara nu men när man va liten var det super mysigt att bo på "landet", så mycket yta och jätte mysigt, men skulle nog inte vilja bo så nu, kanske fram till nu och sen flytta hit till Stockholm men jaja de vart mysigt när vi bodde där i alla fall! Var tvungen att lägga ut dessa bilder för hittade dem precis!
 
1. en del av vardagsrummet 2. mitt rum, älskade kojor, så under sängen och över garderoben.. Ville ha djungel-rum och helst en panda, därav gardinerna till garderoben.. haha
Vardagsrummet som varit gympa sal tidigare när de var en skola
köket, så stort och ljust
 

Sommar minnen
DATUM: 2013-10-20 | TID: 13:43:10 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Efter en mysig dag med Olga & Filippa badandes i pool, ätandes något gott och kuligheter åkte vi med Filippas lilla båt ut till flotten med glass och strössel, kvälls sol och högtalare, gud vad jag saknar det, så myyysigt! Luckely så kommer Filippa nästa helg, wooop!
 

3 outfits
DATUM: 2013-10-20 | TID: 13:23:18 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
3 outfits
 
 
Tre outifts från polyvore jag pysslade ihop precis. Polyvore är de enda stället jag uppdaterar just nu. 
Nästa helg kommer Filippa & Chloé hit! gud så kul vi kommer ha. Planerat en massa kuliga saker! Nu ska jag ta tag i mitt plugg och min redovisning tills imorgon, huuur ska jag hinna lära mig allt!?
På tisdag har jag SYO grej på skolan, ska bli as bra, prata om vilken linje och gymnasie jag ska välja, funderar på Humanistiska på Franska gymnasiet just nu i alla fall! 

IN MY OWN WAY
DATUM: 2013-10-19 | TID: 16:33:36 | KATEGORI: Gott och Blandat

Helloo people! Kom precis hem från stan, har varit och köpt present till mamma som fyller år imorgon!
Nu ikväll ska jag och min familj till Uppsala till våra kusiner och äta middag, ska bli super mysigt + att jag såg att min kusin Hanna fått en kanin, and i love rabbits!! 
 
 
me ATM

ORIENTERING
DATUM: 2013-10-14 | TID: 17:41:35 | KATEGORI: Gott och Blandat

Heeeej bloggisen! 
Idag började vi kvart i elva vid universitetet och skulle orientera... jag hatar orientering, usch, förra året gick de såå dåligt herregud, inte min grej. Denna gången skulle alla springa själva. Började med att jag sprang helt fel håll för 1:an och dessutom ramlade och sen fick en minne i låret.. Men hittade ettan och alla andra fjorton st förutom 12 & 14 på 1h och en halv timma... sist in... Jaja, vafan jag är glad ändåå typ. Mådde inte alls bra efter (fick typ migrän, inte sykiskt) så nu ligger jag är i min höga säng som är halv klar nu. 
Olga bakar till mig och jag ska kolla på en film nu och bli mer aktiv på bloggen!
 
 

Blir galen av längtan efter framtiden.
DATUM: 2013-10-06 | TID: 20:43:12 | KATEGORI: Outfit

 
Simple cool outfit
 
Simple cool outfit by nora-bodin 
 
Som ni nog anat gör jag inget annat än collage i polyvore. Älskar det. Vill bara ut och shoppa en massa coola outfits, helst i New York där allt finns sen gå på gatorna med världens ballaste outfits, ååh. 
Just nu vill jag inget hellre än att ta studenten, eller åtminstone sluta nian, börja gymnasiet, vara lite stor, ut och resa, flytta till New York, börja plugga, börja mitt liv och inte ha något som stoppar mig. Skaffa min egna lägenhet, ta hand om mig själv och bara vara fri från skolbänken, all stress och känna att man kan göra vad som helst. Blir galen av all längtan! Men nu ska jag plugga vidare på mitt SO prov och sluta drömma.

Mina köp i Berlin & Krakow
DATUM: 2013-10-06 | TID: 20:37:35 | KATEGORI: Gott och Blandat

Under resan fick vi shopping tid i Berlin & Krakow, hittade inte så mycket i Berlin förutom en sjal från Zara. I krakow köpte jag en hatt, fejk pälsjacka & ett hårband
 
 

Klassresa
DATUM: 2013-10-06 | TID: 20:23:36 | KATEGORI: Gott och Blandat

Kom hem från klassresan igår, vi hade såå så kul, gud vad jag kommer sakna alla, helt galet! Vi var ju som sagt (?) i Berlin en natt och sen i Krakow och Auschitz som jag inte vet hur de stavas. Det var så hemskt på Auschiwitz, kan inte förstå hur någon kan göra så och vi fick se typ ett helt rum fyllt med hår från alla döda, barnkläder, deras grejer och allt annat hemskt, usch. Men resten av resan var trevliig! Vi gick på stan, åkte EN HEL DEL buss, sprang i korridorer, åt, köpte biiilligt godis i Polen osv! Vi hade det super verkligen och det känns så sjukt att vissa av dessa människor kanske jag ALDRIG ser igen, rätt siick!