BORN TO BE PERFECT
DATUM: 2012-12-30 | TID: 23:15:04 | KATEGORI: Gott och Blandat

Igårkväll sov jag hos Ebba. Vi åt massa gott och skrattade o hade kult. Lolz. Vi vaknade vid 12 och gjorde i ordning oss och träffade Mika & Maria som vi åkte till väla med, riktigt kuuligt. Köpte en klänning jag antagligen ska ha på nyårsafton, de är inte direkt någon "typical- nyårsklänning", men ändå, de mesta vart ganska utplockat och sånt. 
När vi kom hem köpte vi pizza och gick hem till Ebba för att käka. På väla köpte vi även grejer tills imorron, partyhattar och sånt, haha, kommer bli fett^^
När jag kom hem vid 20.00 vart jag aas trött, haha, somnade typ vid 3 igår och sånt.. har kollat på film och ska sova nu så att jag blir riktigt "Utvilad" tills imorron, haha. 
 
tre bilder från Lilljul, ps, ebba den andra har jag inte på denna datorn, lägger upp den på min gammla blogg senare!

C00la brudar
DATUM: 2012-12-29 | TID: 21:34:46 | KATEGORI: Gott och Blandat

Efter en TOTALLT AMAZING kväll, skrattat såå mycket, haha, LOL, så kollade jag på "Valentine´s day" och somnade hyfsat sent. Vaknade vid 12.30 imorse, haha. Bakade Macrons med Olga och åkte sen till farmor o farfar för att äta lite jul-middag med dom. Super mysigt. Ska även försöka skaffa ett sommarjobb i Torekov i sommar på någon restaurang eller kiosken. Nu är jag hemma och har inget att göra ikväll ;.(. Vet inte om jag har ust egentligen men ifall jag får chansen eller sånt så drar jag ut. 
 
 
Min favvo låt närjag var liten! ;)

EBBAS PLAAACE!!!!!!
DATUM: 2012-12-28 | TID: 20:22:14 | KATEGORI: Gott och Blandat

TJENA HALLÅ HEJ!
är hos Ebba nu och snart kommer de lite fler flikkzz. Vi har käkat pizza, haha, de vart fett syko på pizzerian, höll på att kissa på mig. Ebba är på toa nu och de fanns inget papper så hon tog servetter. Nu är hon klar och de är min tur, haha. Jajjajajja, ger denna kväll 5 av fem toasters. 
 
Nu tar ebba över. Nora sitter just nu på toan och skiter, det stinker!!!!! Själv tycker jag att denhär kvällen vart skit tråkig. vill helst inte umgås med nora men hennes föräldrar betalar mig så imorgon ska jag gå och shoppa upp pengarna på väla <33333333333
 

Hello sunshine
DATUM: 2012-12-28 | TID: 15:19:32 | KATEGORI: Gott och Blandat

Allt nytt. Ska som sagt byta dock. 
 
Ska näääärsom helst träffa iaf Ebba och Mika, sen kommer vi nog träffa några fler. Ska ta med mig lite pengar så att jag kan gå coh köpa något gott! SItter just nu här och väntar på att någon ska svara mig... haha. Ikväll ska de hända något kul också har jag bestämt. Efter att ha varit i Uppsala och inte träffat mina vänner eller gjort ågot på kvällarna är jag ganska taggad på att va lite craaazy, haha eller nått! 
Nu ska jag anropa Ebba/ Mika, ni får ha de Lá gött!

28 december
DATUM: 2012-12-28 | TID: 13:23:13 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag är de fredag, inte för att de märks särskillt mycket när de är lov men ändå. Imorron fyller Mika 14 så vi ska fira henne lite idag, ska bli skojsligt! Ligger fortfarande i sängen, men ska gå upp nu och dusha och göra i ordning mig. Ska försöka ta med kameran idag annars fotar jag med mobilen, så ni får liiitta bilder! Tänkte även dra in till stan någon dag innan nyår, måste hitta en klänning!;)
Ni får ha de så bra!
 
Jag i nuet. 

JULKLAPPAR
DATUM: 2012-12-28 | TID: 12:37:01 | KATEGORI: Gott och Blandat

i julklapp fick jag : Macrons kit (gör egna, perfekta macrons), hårborste, Zara tröjor, Hollister bootcut jeans, presentkort på Kicks, svarta öronmuffar, Parfymer (VS, från filippa, Hollister, M&P), Make up store trippel concealer, bok , nån halsduk/buff, ID mascara, Fårpälsväst (ska få en vit istället i Februari då den kommer), ID get started kit (ska köpa de, fick välja vad jag vill ha därifrån och valde start kitet), tror de va allt!


Hemma
DATUM: 2012-12-28 | TID: 11:17:29 | KATEGORI: Gott och Blandat

Hallååå!
 
I onsdags firade vi min kusin Hanna som fyllde 10 på morgonen och sen åkte vi till stockholm där jag tog en fika med Tova och Melina, myysigt. Melina beövde gå så jag, Tova och Olga gick på stan. Köpte ett par mörka vanliga jeans på hollister, dom är liite långa men jag klarar mig, de vart typ kaos på Hollister och tidigare på dagen hade de vart en huuuuur lång kö som helst IN till affären, helt sjukt fattar inte hur folk orkar! 
De va lugnare när vi va där i varje fall, som vanligt, trångt och jobbigt. 
Senare kom pappa och hämta mig o Olga när Tova åkt hem. Hemma gjorde vi ansiktsmask som vi köpte på dagen, en från Lumené, såg ut som hundbajs...
Vi tog ett bad samtidigt med maskarna på och sedan kollade vi på film rena och frächa i nya lakan, såå mysigt!
 
Vaknade i Lägenheten och packade ihop grejerna och satte oss i bilen i 6 timmar... 
 
När jag kom hem träffade jag Ebba, Mika & Elliot, vi va hos Ebba skrattade o hade kul, höll på att kissa på mig av skratt, men hann till toan sån tur va...
 
Senaste bilderna från Instagram, orkar inte ta hit kameran just nu.. men gör de Nu till nästa inlägg..;)

Dagens "klädesel"
DATUM: 2012-12-27 | TID: 23:07:00 | KATEGORI: Min dagens outfit

 
Såhär såg jag ut idag, väligt speciellt ssådär... 
 
Skjorta- Abercrombie // Jeans- Nya, Hollister // Elins UGG...;)

Don´t come back to the shadows
DATUM: 2012-12-25 | TID: 14:25:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Har "åkt pulka", eller stod mest bredvid och frös. Nu är vi äntligen tillbaks och ska äta lunch. Imorron fyller Hanna 10 år så vi ska fira henne innan vi åker till Stockholm en natt. 
Har varit trött hela dagen och är nu hungrig så ska gå upp och äta lite. Ni får ha de så bra och fortsätt kommentera!
 

Vårt proffesionella pepparkakshus och jag o Doriis. 
 

X-mas
DATUM: 2012-12-25 | TID: 14:14:09 | KATEGORI: Gott och Blandat

TJENARE MANNAR!
 
Hade en super mysig julafton, vi började med julklapparna väldigt sent dock, men de vart mysigt. På dagen gick jag med mina kusiner och Doris bort till en kanal för att mata ankorna, så gosigt. Vi åt super god mat och öppnade julklappar. Jag fick en fårpälsväst bl.a trodde aldrig jag skulle få de, eftersom de är såå svårt att hitta, men mamma hade lyckats hitta en! Fick en svart men kassörskan skulle på något grejs och skaffa en vit till mig i Februari, så jag får vänta liite, men eftersom det är en vit jag alltid velat ha så är de värt de!
Idag ska vi nog till pulkaparadiset skulle "jag tippa" på, hoppas jag i varje fall, har sååå lust för att dra på mig typ as mycket tjocka kläder hur fula som helst och bara åka, de är super bra backar dessutom! i´m lovin it!
 

JULEEETIDER
DATUM: 2012-12-23 | TID: 16:34:25 | KATEGORI: Gott och Blandat

Alla gör pepparkakshus nu, men jag fick inte vara med för mina systrar "bara för jag åt av degen..", haha fett tjockt de lät. Men känner mig faktiskt rent av kränkt.:( Så nu sitter jag här i källaren och väntar på ett mirakel. Ska ducha och bada ikväll innan jag somnar i en ren och gosig pyjamas och de blir JULAFTON, helt sjukt så snabbt de gått!
Jag brukar alltid veta flera av mina julklappar vad jag ska få, men nu vet jag knappt något! så de ska bli ännu mer spännande än vanligt!
 
på vägen hit, de vart ganska sjukt för i Viken (hemmma) va det ingen snö och de va de inte på nästan hela vägen upp, men när vi kom mot Stockholm och Uppsala va de helt sjukt mycket. De är typ 1 meter snö, vilket är jätte roligt. Hittade en iglo när vi va ute med hundarna, så stora att i stort sätt alla fick plats. 

Torsdag, 20 december
DATUM: 2012-12-23 | TID: 16:28:31 | KATEGORI: Gott och Blandat

I torsdags gjorde vi som sagt pannkakstårta på NO:n. Vi hade ett helt paket nutella i och lite banan, på toppen hade vi smält vitchoklad och lite riven choklad som vi "serverade" med glass, såå gott!
Bland de godaste jag ätit, dock låg jag i matkoma när jag kom hem, men de va de värt!
Detta var även sista dagen på terminen så vi kollade mest på film och fikade o sånt. 
På julbordet fanns typ bara köttbullar o prinskorvar... gröt också men de äter inte jag, så de va egentligen inget speciellt med det. 
 
När jag kom hem fixade jag även klart alla mina julklappa!
 
 
Pannkakstårtan, såå god!
Instagram: "noraheterjag", föölj!
Ska bli bättre på att ladda upp bättre bilder!
 

Lilljul
DATUM: 2012-12-23 | TID: 16:23:28 | KATEGORI: Vänner

Efter avslutningen i fredags så firade jag och mina vänner lilljul, alla fick varsin present (jag fick av filippa: 2st VS parfymer, såå glad! och jag gav ebba: pyjamas shorts, godis, en ram med bilder på oss och en kopp med te) 
Vi åt super god mat och hade de treeevligt!
 
 
Bilder från Elins blogg : elinberggren.webblogg.se 
Kommer antagligen visa fler från min kamera senare men har inte dom här och jag är fööör lat för att hämta allt sånt. 
 
 
 
 

I´M STILL ALIVE
DATUM: 2012-12-23 | TID: 15:36:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Ser nu att min inlägg jag skrev från mobilen inte kommit upp..
 
Är i varje fall i Uppsala nu och kom hit igår eftermiddags. Vi har klätt granen igår och den blev jätte fiin. Idag har vi åkte pulka (i pulkaparadiset, såå mcket bra backar) och skridskor precis intill. Min kusin Adam åkte en as brant backe med ett stort gupp så han flög så sjukt mycket, craazy. 
Vi kom precis hem efter att ha varit ute med hundarna (mormors, vår & kusinernas). Jag och olga som hade de segaste hundarna kom först och vann racet vi hade! 
 
Nu har jag tagit en pause och ligger i sängen med datorn. Ska försöka få denna dagen att gå snabbt så att de snabbt blir julafton, helt sjukt att de är imorron, har gått såå fort! 
 
 
 
Gamla bilder men de får ni leva med! ;)

HELLO THERE
DATUM: 2012-12-19 | TID: 21:40:51 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 
Hallå AMIGOS!
Nu är jag i stort sätt klar med alla mina julklappar till alla. Bara en liiiten detalj till...
Imorron är det äntligen sista "riktiga" dagen i skolan. Dock gör vi knappt något annat än kolla på film, fika och sånt. Imorron på NO:n ska jag, Ebba & Elin gör pannkakstårta med nutellla och andra gottigheter!
Det blir även julbord till lunch i skolan. Helt OK, dock känns de som dom kokar köttbullarna, dom smakar lite udda...
Jaja, sitter nu i en as mysig filt och ska kolla på någon film ikväll (igen), säger alltid att jag ska sova tidigt men sätter alltid igång en film och gör en massa annat så somnar jag "efter midnatt" i alla fall!
 

I really fucked it up this time, didn't i my dear?
DATUM: 2012-12-17 | TID: 20:47:14 | KATEGORI: Gott och Blandat

TJENARE MANNAR!
Idag efter skolan har jag bara tagit de luungt. Har köpt ännu en julklapp. Men ska till stan/väla någon dag efter skolan i veckan för att köpa klart allt. Ska fortsätta ta de lungt och somna tidigt ikväll. 
 
Töntig ego bild meeeen meeeen...

sunday
DATUM: 2012-12-16 | TID: 12:31:08 | KATEGORI: Gott och Blandat

Hallåå, ska dra till stan nu och möta Emma för att dra till väla. Ska köpa alla julklappar och sånt. Så de blir Lá kult. De är jätte jul att ni börjat kommentera, såå mycket roligare att blogga! 
igårkväll åt jag middag med Filippa sen kom Mika & Ebba, hade de super skoj, skulle egentligen komma några killar också men de blev inte så vilket va ganska bra faktiiskt. 
 
Tre bilder jag tog för någon dag sen. 

Julkänsla
DATUM: 2012-12-16 | TID: 11:59:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 
 
 
 
 
Mitt & Ebbas pepparkaks hus och min chokladkalender + julkalendern, julkänsla, åh vad mys, om en vecka är jag i Stockholm, som jag läängtar! Sen Uppsala, så myys. Får verkligen hoppas att jag kommer upp och att de inte är för halt på vägarna, då blir det Torekov vi firar jul i istället. 

Leave somthing to remember, so they won´t forget
DATUM: 2012-12-15 | TID: 12:11:14 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 
Ska dra mig upp och göra i ordning mig, dock kommer detta antaglien bara bli en slappdag, men får hoppas att de händer något ikväll! 
Ska ha en liten "ta-hand-om-mig-själv-dag" HAHA, så löjligt, men jag tror ni fattar. 
Hade såå bra!

-
DATUM: 2012-12-15 | TID: 12:08:11 | KATEGORI: Gott och Blandat


 
••

Babysitter
DATUM: 2012-12-15 | TID: 11:18:34 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Satt barnvakt åt Ruth igår, vi bakade och gjorde lite annat skoj ;)
Hann dra till gården och va där med några kära vänner, vilket var skoj. Idag är de lördag för er som missat det och om en vecka åker jag till Estockholmé! Imorron ska jag till väla med Emmiiiix (haha), de va sååå länge sen vi va, helt crazyy. Ska köpa julklappar och sånt! 

Thinkin Bout You
DATUM: 2012-12-13 | TID: 20:10:08 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 
 
HEJ HALLÅ!
De va en fett chill dag i skolan. Lucia tåg (kl 07.45 va jag tvungen att dra till krykan!!) efter de fikade vi i skolan. Sen va de bara allmänt luungt. Efter skolan har jag kollat på gamla julkalendrar, sovit och ätit lussebullar! 
Nu lyssnar jag på "Frank Ocean", fett härlig musik! 
Ska ta fram kläder tills imorron och somna tidigt ikväll, är såå trött!
ADIÓS!
 

OUTFIT
DATUM: 2012-12-13 | TID: 20:03:00 | KATEGORI: Kollage

Polyvore collage igen.. 
 

En outfit jag gärna skulle kunna ha på mig. 
ljusa bootcut jeans, röd skinnjacka, vita converse, vit t-shirt, sart väska, armband! ;)
 
 

Hei,
DATUM: 2012-12-12 | TID: 22:19:40 | KATEGORI: Gott och Blandat

HOLA AMIGOS!
 
Va med Ebbzooor idag, kanske kommer upp en video laater. Vi hade de Zuper Zkoj, sen gick jag en promenad med Doris, mysigt. Åh ni anar inte hur mycket jag längtar til julafton! Eller om de nu blir någon, jorden går under om nio dagar.. är skiträdd..
Men innan den stora festen (julafton) så har jag massa skojsliga grejer inplanerade så jag ska nog överleva (även jordens undergång, för jag är stor och stark som en björn!).
 
Så förfärlig men ändå rätt söt bild på mig och mina fina friendos i våras!

LOST
DATUM: 2012-12-12 | TID: 22:09:24 | KATEGORI: Gott och Blandat

Har nu beställt min julaftons och kanske avslutnings - klänning. En svart tight, långärmad med lite djup rygg. Ska försöka hitta någon riktigt feeztlig till nyår. 
Imorron är det Lucia och vi ska kolla på niorna i kyrkan. Längtar lite tills det är vår tur, de är så gossigt! 
Har även varit lite dum mot mig själv och ätit två chokladbitar ur min kalender i för väg.. känner mig lite kränkt, av mig själv. Tuffa tider. 
 
JÄTTE SÖT<33333333333 FULLT SERIÖS OCH JÄTTE AMBITÖS, HÄHÄH, roligta<3333333333333333333
 

LOL THATS ME
DATUM: 2012-12-12 | TID: 22:02:36 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 
Sitter och lyssnar på gossig musik samtidigt som jag garvar för mig själv av olika tumblrs på lolthatsme.tumblr.com !

MATH, kill yourself.
DATUM: 2012-12-11 | TID: 20:27:47 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 
 
ÅÅåååh vad jag är irriterad på mitt matteprov idag. Hade pluggat mer än 2 timmar i rad verkligen råå pluggat, så sitter jag där bah - ååh nu kan jag ju allt, MEN NEJ, nej, nej, nej, nej, får värsta blackout och har glömt ALLT jag pluggat på! kunde inte ens E-uppgifterna! Om jag får ett E är jag nöjd men är inte förvånad om de blir ett F... ååååh, vad behöver vi veta om massa X och komplicerade grejer för? räcker de inte med allt basic och sen är de klart? så kan vi bli riktigt bra på de istället, samma med alla andra ämne, lär oss grunderna inte gå in på VARENDA LILLA DETALJ! D; 
 
- Irriterad och sur tjej@cooling_98.fuck åååh, stjut den som uppfann matte
 
 

Christmas
DATUM: 2012-12-11 | TID: 20:18:45 | KATEGORI: Gott och Blandat

idag har jag gjort min önskelista i 3D på ett kollage, oh herre vad många jag har gjort nu, men den är är på riktigt och den är phiiieen. Läängtar såå mycket till julen tänk att de är typ om liiite mer än EN VECKA, ååh vad mysigt. Ska till Uppsala och en sväng inom Stockholm antagligen också. Ska bli såå mysigt men mina gossiga kusiner, massa snö, deras gosiga villa, julgran, julmat, kanske träffa vänner, skridskor med vänner hihi, julshopping, myyysa, åh vad gooos. Ikväll ska jag även beställa min julklänning.
Åh ni förstår inte så tråkigt vi ska inte vara i kyrkan i år som alltid, vi ska inte ens ha en avslutning, kan ni fatta så tråkigt!? vi ska KOLLA FILM, liksom va!? film? nej dör av tråkighet. Menmeeen, ska ha min klänning i alla fall så de blir liiite stämmning..
 
20121128-200953.jpg
Fyra bilder från förra årets julafton! & en gammal från Olga

Diamonds
DATUM: 2012-12-11 | TID: 19:48:09 | KATEGORI: Gott och Blandat

HOLA MY FRIENDOS!
idag har det varit skola som vanligt. Inte särskillt kul. Imorron ska vi dock ta med fika... de gillar vi!
Efter skolan gick jag raka vägen hem och käka bullar... känner att de går bra nu^^
Har lyssnat på "Diamonds-Rihanna" heeeela dagen och även Zara larssons låt. Alltid när jag gillar en låt så lyssnar jag BARA på den i typ en vecka, om och om igen, tröttnar verkligen inte, men men! 
Så skönt att detta är "sista riktiga" veckan i skolan innan lov. Haha såg en status på fejjan där nån bah - Snart vinterlov,läängtar! och typ alla lacka sönder för att hon sa "vinterlov" och inte "jullov", folk hetsa typ sönder, haha, herreguud, bid deal? Kalla de vad som helst lixxx!
 
 
 Lite söta bilder såhär på kvällskvisten!
 

11 DECEMBER
DATUM: 2012-12-11 | TID: 07:22:52 | KATEGORI: Gott och Blandat

Gooomorron allt gott folk!
Nu har jag precis gjort frukost ovh väntar nu på att julkalendern ska börja!
Skola idag + matteprov, herre...
Jaja, nu börjar lucka 11 av "Mysteriet på Greveholm"
 
 
 
Gamla bilder på mig & kenny-brorsan - Starfighter !

FRÅGOR OM MOÍ
DATUM: 2012-12-10 | TID: 22:34:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Namn: Nora Bodin
Ålder: 14 
Längd: 1.61... men har nog växt så vi skulle kunna säga 1.63 ... eller 1.73...:)
Sko-storlek: 37
Född: 17 juni 1998 
Bor: Viken
Gör just nu: Svarar på detta och sitter i mitt NY STÄDADE (obsavera, städat) rum :)
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv:Haha ojojoj.. jag är snäll rolig och söt (;.D) haha nää men jag.. åh jag hatar sånt här... jag är glad (om ingen gör mig sur), jag är hyfsat positiv hoppas jag... nej men andra folk får avgöra de ! ;)
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: För blyg, babblar för mig själv för ofta.. och har inte särskillt bra självförtroende, (frågan över..)
Vad är du rädd för: Döden.. eller att förlora någon
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Jag är snäll.. haha... vet inte
När grät du senast: De var ett tag sen nu..:)
När skrattade du senast: Garvade sönder för typ tre timmar sen, på hundprommis med Olgjux;.D
Vem åkte du bil med sist: Pappa
Vem åt du mat med sist: Lá familia
Vem sov du hos sist: mig själv;.D , forever alone.. ne men i don´t remember... 
Vad var du rädd för när du var liten: Tomten, att jorden skulle gå under.. att grodor skulle bita mig i tårna när jag skulle sova...(!?)
Vad ville du, som liten bli när du blev stor:  Skådespelare, jobba på Tv och artist.......
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 1,2,3,4,5... KANSKE?
Värsta smärtan du råkat ut för: Fått hjärtat krossat! ;.( eskiskakamokka, vet ikke, böjd arm maybe, fast de var nog mer att de såg läskigt ut..
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: My amiigos! 
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen: Bitchashos! , hihi loolz
Har du någonsin sportat: nej. aldrig. BLöblööh har jag visste, varje vecka.. innan iaf...
Någon du ser upp till: Olivia Palermo, ZARA LARSSON (haha..), men egentligen ingen speciell.
Vad finns alltid i din handväska: Mitt plugg, hörlurar, mobil, fickspegel, massa skit, plånka..
Har du varit utomlands någon gång: ja, si claro!
Vilken plats var finast: Ojoj, vet inte, Vietnam, kina kankse? 

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: varje dag. 
Snusat: blähh nej
Druckit: ohja, i looove läsk! 
Har du piercing eller tatuering: Bara i öronenr
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Grekiskt Gud, i don´t know, en snäll och ROLig pöjk
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Hoppas inte de.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: nope, kanske blivit lite ledsen men inget jag känner att jag vill dö för precos. (tar ord i mun på emma här)
Har du någonsin gjort något kriminellt: Ja, varje dag.
Har du snattat: JAAG ÄR EN RIKTIGT TJUUV

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Storstad!!! TOTALLY
Hamburgare eller pizza: Hammis
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: HUND FOR FANN!
Aftonbladet eller expressen: ingen aning 
McDonalds eller MAX: donkiis såklaaart!
Vin eller Öl: cola 

Charter- eller skidsemester: Charter
Sverige eller Utlandet: Utlandet!
Sport eller nyheter: sport
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: doesn't matter
Sommar eller vinter: Båda,men om jag måste välja sommar
Vår eller höst: båådaaa
Flyg eller tåg: flyg
Bil eller buss: bil
 
Tar emmas lilla spel här... www.emmaabrahamssons.blogg.se
 
 
 
vet egentligen inte varför jag gör detta, NEXT UP: skaffa ett liv. (ska sova..)
 

ZARA LARSSON
DATUM: 2012-12-10 | TID: 22:04:37 | KATEGORI: I WANT

 
De flesta av mina vänner anade nog att jag skulle skriva om denna helt galet braiga tjej!
Är helt fast, har egentligen varit de sen hon var med i talang 2008, men nu sprack de, låten är heelt amazing och jag o Marre avgudade hennes om fasen idag i skolan. De är helt sjukt. Hon kommer verkligen komma långt. Snygg som satan och en röst som världens Gud, helt galet. Sverige kommer vara stolta! (poetiskt)
De är inte förän nu jag inser hur jävla tondöv jag måste vara, De är sinnesjukt, perfekt låt också!
Fem av fem toasters!
 

Merry X-mas and Happy New Year
DATUM: 2012-12-09 | TID: 18:06:44 | KATEGORI: I WANT

 
Så här hade jag tänkt att se ut på julafton och nyårsafton, får se ifall de blir så eller inte!:)

YELLOW
DATUM: 2012-12-09 | TID: 18:04:57 | KATEGORI: Kollage

 
Slutsats: Gult är inte fult.

Lördag
DATUM: 2012-12-08 | TID: 12:21:34 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag ska jag & Ebba göra lite olika julgrejs, baka pepparhus, kanske åka pulka, göra lite julklappar och sånt!
Dock sitter jag fortfarnde i pyjamas och morgonrock.. men ska dra mig loss från datorn och wakie wakiaa!
 
Igårkväll va jag med Elin, Olga, Mika, Fredde, Jacob och Oliver, vi åkte pulka och va ute i snön och de kaalla vädret... men de va i alla fall as kult. Första gången jag åker pulka i år, jag vill inte veta hur jag såg ut men guu va kul de är!
 
Jaja, idag blire som sagt en "Ebba&nora-dag+natt" hahah, ojoj, har med kameran i varje fall, så ni får ha de Lá gött!
 
Ja.. Ebba o jag förra helgen, på första bilden är vi hyfsat oseriösa men den andra den är fin! 

HEY, I LIKE YOU
DATUM: 2012-12-06 | TID: 21:41:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Efter skolan gjorde jag och Ebba smoothie hos mig innan vi drog till konfa-möte. Direkt efter mötet åkte jag, Elin & Olga till cheerleadingen. Resten av kvällen har bestått av pluugg, mindre kuul. Tänkte kolla lite till på Victoria´s secret fashion show.. love it!
Kolla även in Sirpans blogg, hon har bloggkalender, med videos och sånt skoj! 
 

YO MAN
DATUM: 2012-12-05 | TID: 18:59:22 | KATEGORI: Gott och Blandat

Imorron har vi jultema i skolan, jag och ebbzoor ska antagligen vara Jesus, lucialinne, flipflops, kors, trippeltångat(?) hår, hårband och rosenröda kinder kommer outfiten bestå utav, haha...
annars tar jag väl bara på mig en luciakrona, (med äkta ljus! haha skämt åsido). Men de blir nog kult. Har SO prov imorron också, har pluggat i hela två timmar och ska plugga vidare liiite nu. 
 
Bild från i sommras, fett me FEEEzt, haha lolzz, skämt åsidoo bild!

I FELT SPECIAL. UNTIL I REALIZED YOU TALK TO EVERYBODY LIKE THAT.
DATUM: 2012-12-04 | TID: 15:36:26 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 
En liteb text från en sjukling här hemma, hejhå

I´S KINDA FUCKED UP.
DATUM: 2012-12-04 | TID: 15:34:42 | KATEGORI: Gott och Blandat

HejHej alla friendos!
Idag när jag va på väg mot skolan mådde jag inte magnifikt så fick gå hem igen. Har pluggat, sovit och pluggat en del. Får se om jag ska till trampolinavslutningen idag (är ledare där) eller om jag måste hoppa över de, de vore faktiskt lite roligt. Nu ska jag ta något litet att äta innan jag antingen kollar film eller somnar. 
Hoppas ni mår bättre!
ADIOS!
 

ALOHA
DATUM: 2012-12-03 | TID: 21:41:00 | KATEGORI: Vardag

 
HOLA GUAPAS! (?)
Hallåå, idag var de som vanligt skola, fick migrän vid slutet av dagen;( 
Hade sElskap med Ebbzoor, oliver och fredrik hem för att hämta min cykel hos Ebba, lite läskigt att cykla på snön nu dock, men jag är så c00l och stark och klarade de! (sån e jag). Jag drog senare till uppvisningen av bamsegympan, ååh vad gulliga alla små barn är, love it! haha, känner att jag måste skaffa ett barnvaktsjobb... 
Fick även en fin avslutningspresent, en showe gel och ett presentkort, perfa-ectoo!
Just nu vet jag inte riktigt hur jag mår, har såå ont i huvudet och lite halsont också, men känner att jag måste till skolan imorron för att skriva min lapprapport;/ får se hur jag mår helt enkelt!
 

KOMMENTERA MER!;)

TEMA VECKA
DATUM: 2012-12-03 | TID: 21:33:37 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Så här gick jag och mina vänner klädda idag i skolan. Det är temavecka i skolan och idag var de "nörd-tema", skojsligt, imorron är de 80-tal, men eftersom jag inte hittat/tagit fram några kläder sen så är de iingen som ska heller. Men de andra dagarna ska jag nog hitta på något! Hihi ääälskar att klä ut mig, såå kult!
 

Snow
DATUM: 2012-12-03 | TID: 21:14:17 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 
Åh vad härligt de va att va ute igår, perfekt värme/kyla och snö. Mysiga kläder och fina vänner, haha vad poetiskt jag är. De är i alla fall as mysigt med snö och jag bara läängtar till julafton. 
 
 
 

Goodnight
DATUM: 2012-12-02 | TID: 00:22:58 | KATEGORI: Gott och Blandat

Salut, jag sitter nu i min säng Ebba har gått hem efter en crazy kväll lixxx, haha. Jaja tänkte kolla på någon mysig film innan jag somnar. Imorron är det 1 advent, julkänsla på riktigt, ska till kyrkan för att samla poäng till konfan också.
Nu ska jag göra ordning mig för att tagga beeedtimee, woohoo! 
 
Detta + svarta jeans hade jag på mig i veckan men glömde lägga ut, haha fan va LOOOL, eller nåtttt

"dagens köp", hihi LOLZZ
DATUM: 2012-12-02 | TID: 00:06:49 | KATEGORI: Gott och Blandat

Köpte denna tröjan som jag velat ha ett tag nu när jag äntligen åkte till väla, den är iaf från Bikbok!
Köpte även en julklapp till mamma, men den täänkte jag inte visa här tralalaa

dagen idag
DATUM: 2012-12-01 | TID: 20:00:56 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Hallå Hallå, kom nyss (väldigt långt tag sen) hem från Väla där jag va med Mika, Marika och Ebba. Visar vad jag köpt seenare! Ikväll blire feezt, skämt å sido, men vi ska va några friendoos här antagligen!
Nu ska jag laga lite mat eftersom mina föräldrar är borta så är huset tooomt (olga o elin är här dock), woop woop!
Ni får ha de bra så hörs vi laater!

Doris första snö
DATUM: 2012-12-01 | TID: 12:31:58 | KATEGORI: Gott och Blandat


 
Ååh första december och snöö, så mysigt!
Doris är ju bara sju månader så det är hennes första snö och jul, hon verkar verkligen gilla de! 

1 December
DATUM: 2012-12-01 | TID: 10:57:30 | KATEGORI: Gott och Blandat

Ååh vad perfekt, vaknade och de va snöö ute, 1 december och allt kan ju inte bli bättre. Ska göra lite mysig frukost och kolla på julkalendern sen måste jag springa och köpa chokladkalender (!?), tänkte även köpa en haribo-kalender! hihi...
Nu börjar nedräkningen till JULAFTON! som ska tillbringas i Uppsala med kusinerna, såå gosigt! 
 
Bild för typ 2 år sen