Ansiktsbehandling
DATUM: 2014-02-25 | TID: 16:19:30 | KATEGORI: Gott och Blandat

Kom precis hem från min ansiktsbehandling jag var på, åh vad skönt det var! Så himla härligt, de var på gränsen till att jag somnade, förutom när hon masserade ner på axlarna och i min nacke, då kittlades det riktigt mycket och hon slutade aldrig, haha, så låg där och fnissa som ett fån, jaja, det var as skönt i varje fall! 
 
google bild, har ingen så de får duga

Mobilt
DATUM: 2014-02-25 | TID: 16:12:20 | KATEGORI: Gott och Blandat

Detta fina skal fick följa med hem igår, love it!   //  Jag var as varm, av någon anledning så en vitchoklad-jordgubbs frapino kylde perfekt
Fin måne påväg hem för någon dag sen // två st förbjudet goda onyttigheter som jag tyckte jag förtjänade
En av 30.000 selfies på mobilen, denna från hissen // igår från Mage, rumpa, lår passet jag var på! 

AVICII
DATUM: 2014-02-21 | TID: 23:26:45 | KATEGORI: Gott och Blandat

Mina föräldrar var as gulliga och fixade biljetter till mig till Avicii den 28 februari, typ ferdag eller söndag nästa vecka! Är as taggad, ska bli riktigt roligt! Så något mer att se fram emot! Woo!
 
 
 
 
 
 

Sportlov
DATUM: 2014-02-21 | TID: 23:20:55 | KATEGORI: Gott och Blandat

Toodles!
Här sitter jag just nu och väntar på bättre tider.. nej men lite så. 
NU ÄR DET SPORTLOV, fan va najs! Jag hade väl egentligen inte tänkt att göra något särskillt men ska på ansiktsbehandling, har aldrig varit på det och alla säger att de gör så himla ont, vilket jag kan tänka mig, men ska bli skönt att rensa allt, oj vad äckligt det lät, men bli lite cleeeeaaan! Ska även till frissan under veckan, lite sportlovs-snygg, typ. Men jag hittar nog på lite saker denna veckan i alla fall!
 

Hittade dessa två gamla bilder på mig, tycker det är lite kul att se hur man förändras, inte för att förändring är enorm, men ändå:)
 
 

Sunny monday
DATUM: 2014-02-18 | TID: 14:07:09 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Idag vaknade jag och var sjukt glad, för solen sken och det vart superfint väder ute! Var till och med nära att ta min vårjacka, men ångrade mig ganska snabbt. Det var i varje fall as härligt med sol. Vi hade dessutom sovmorgon till kl 10 och slutade klockan 13, då jag hade utvecklingsamtal som gick braa. Jag mötte Hedvig och åkte till stan och åt froyoo i gallerian. Hedvig fick sin gratis för hon kände tjejen som jobbade där, men jag fick betala 82 jävla kronor, (skulle egentligen också få den gratis men de va försent då;( ) men den vart as god så de var lätt värt. 
Nu har jag precis kommit hem från gymmet, var på ett mage, rumpa & lår pass, hoppas de tog något, för de kändes... Gick hem och åt en "nyttig" bar för de va jag värd. Så denna dag har varit riktigt skön, en ovanligt bra måndag må jag säga.
 
 
 
 
 

TBT
DATUM: 2014-02-15 | TID: 22:41:45 | KATEGORI: Gott och Blandat

hittade denna mysiga bild från en riiiktigt rolig kväll, älskar dem sleepovers med oss fyra, var alltid så hyper då coh denna kvällen vart riktigt roligt, tummen upp för de, de gör vi om!;)
 

Onsdag
DATUM: 2014-02-12 | TID: 16:47:06 | KATEGORI: Gott och Blandat

Toodles! 
Jag kom nyss hem från skolan, vi spelade in film på profilen vilket gjorde dagen lite roligare än vanligt. Ikväll ska jag på zumba! Ska bli skitkul, har dansat zumba en gång tidigare med min farmor.. vilket gjorde allt lite roligare... Så det är typ det som händer idag, annars är det fredag snart vilket alltid är härligt! 
 
me at the moment
 

Eat clean, train mean, fight for fit
DATUM: 2014-02-11 | TID: 21:51:20 | KATEGORI: Gott och Blandat

Wow, nu är jag hemma från gymmet, äntligen kan jag faktiskt skriva så. Jag körde tills ansiktet vart rött och kläderna genomsvettiga. Inte så överdrivet men i alla fall så känner jag mig as duktig. Imorgon blir det zumba med Hedvig och Mira. Riktigt motiverad så lägger upp lite fit for life bilder för brist på annat. 
 
 
 
 
 
 
 

Vapiano lunch
DATUM: 2014-02-11 | TID: 15:42:21 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Har varit hemma idag, så jag gick och åt lunch med papps på Vapiano, en god carbonara slank ner som handen i handsken;) lol. Men riktigtgott även om den ska tränas bort ikväll när jag ska inviga mitt nya gymkort!

Ny Blus
DATUM: 2014-02-11 | TID: 15:38:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag mötte jag Olga i stan efter min lunch och insåg att jag hade pengar kvar på mitt Massimo Dutti presentkort så tömde det och fick denna söta t shirt därifrån. Väldigt enkel men samtidigt lite finare än en helt vit t shirt, så jag är super nöjd! 
 
 
 

Paris Weekend
DATUM: 2014-02-11 | TID: 13:49:22 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Paris Weekend
 
 
I April åker jag och Olga till vår bästavän Adrienne i Paris! Jag är så galet taggad! Inte bara vara på sånna ställe man kanske är med familjen utan vara där med ens bästavän, de bästa ställena och ha någon som känner staden  bättre. Jag ska samla pengar som en galning och gå crazy har jag bestämt. Gjorde ett litet collage som vanligt på polyvore. Lite outfits jag tänker att jag vill ha och sådär. Inte särskillt glamoröst men det är ju trots allt en ungdoms-kompis-resa-i-Paris ;) åh, vad roligt! 

TUMBLR
DATUM: 2014-02-08 | TID: 11:48:21 | KATEGORI: Gott och Blandat

Nu har jag fixat med min tumblr och är supernöjd, de är så roligt och jag kommer verkligen uppdatera där! Kolla gärna in!
 
bynorabodin.tumblr.com - klicka på bilden! 

Liten
DATUM: 2014-02-06 | TID: 18:52:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Små söta bilder på mig och mina systrar från bättre tider, typ nej men hittade dessa, kan ni gissa vem som är jag?
 
 
 
 
 
 

Gymnasie
DATUM: 2014-02-05 | TID: 21:12:24 | KATEGORI: Gott och Blandat

Fick en fråga om hur jag bestämde mig för att gå på Hersby så tänkte skriva lite om mina gymnasie val och sånt. 

Så, från början ville jag att mitt första val skulle vara VRG jarlaplan och jag kände att jag verkligen ville gå där. Men då visste jag egentligen inte särskillt mycket, hade varit på mässan och hört en massa men ju mer jag hörde och tog reda på så ångrade mig, varför? Eftersom det är väldigt höga intagningspoäng och i princip alla elever är väldigt bra i skolan och motiverade, vilket jag ärligt kan säga att jag är motsatsen utav. Det är väldigt mycket plugg och jag tror inte jag skulle klara av det riktigt, alla verkar vara så duktiga och det är inte riktigt jag, tyvärr. 
 
Sen jag var på Norra Real, jag var säker på att det i varje fall skulle bli ett av mina val, vilket det är. Jag gillade den skolan väldigt mycket när jag vart där på öppet hus, fick en känsla av att den skulle passa mig. Så det är absolut en skola jag kommer söka. 
 
Jag hade tänkt att söka väldigt många skolor för att det alltid är bra så då visste jag att jag skulle söka Hersby men den skulle förmodligen var väldigt långt ner eftersom jag inte kände alls något sug av att gå där. Men när jag var där på öppet hus så kände jag verkligen att jag ville gå där. Det var väldigt angagerat med duktiga elever som sjöng och spelade innan det var föreläsning, en fin skola, bra stämning och alla som var där på öppet hus som jag verkade väldigt glada och peppade typ, jag vet inte men fick en klar känsla av att jag ville gå där. Sen går min syster (Hedvig) där, vilket dock är ett minus men hon har berättat om skolan och tycker den är väldigt bra. Dessutom ligger det inte alls långt bort för mig, de är bara en station med tunnelbana och buss hela vägen, vilket är väldigt effektivt, för många som bor mer i stan vill kanske inte gå där eftersom det blir en jobbig väg och är långt dit. Så jag kände att jag skulle passa bra där och därför är det både mitt första och andra val, med olika linjer sen fjärde val efter Norra Real med ekonomi. 
 
Mina val är typ: 
1. Hersby - Samsam
2. Hersby - SamBeteende
3. Norra Real - Samsam
4. Hersby - ekonomi
5. Östra Real - SamMedia
6. Fredrikhov - Samsam
7. Franska - Samsam
 
Dock är Östra och franska inga skolor jag vill gå på men har med dem i alla fall eftersom jag måste komma in någonstans och har inte hittat något bättre, men hoppas på Hersby annars Norra såklart! 
 
Så stort tips till alla som ska söka gymnaise nu, Gå på Öppet Hus, det fick i varje fall mig att ändra uppfattning rejält. Man märker hur atmosfären är och känner nog ganska klart ifall man vill gå där eller inte. Till exempel så ville jag gå på Franska men var där på öppet hus och mina förväntningar skjönk riktigt mycket, så annars hade jag kanske sökt dit och börjat någonstans jag inte velat sen.