28 februari
DATUM: 2013-02-28 | TID: 21:48:50 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag efter skolan va jag först på konfan sen drog jag och Ebba först till stan sen väla och letade prao plats o kollade kläder, hittade ett par byxor och en skinnjacka jag gärna vill ha, men får se hur de blir med de!
Fick en kommentar (blir verkligen super glad att jag fått så mycket kommentarer på sistone) att jag skulle visa mitt rum och jag hade ju sagt de i frågestunden så tänkte göra en video på mitt rum+ garderob och favorit plagg (frågades om i frågestunden), Så jag fixar de antingen ikväll om mitt rum är städat annars kommer den upp i helgen!
Imorgon är det vår påriktigt, så skönt!
 
 
Saknar Toris & Em, såå länge sen vi va, Emma, om du ser detta, vi mååste ses snart i miss you starfighter bro!

Crêpes
DATUM: 2013-02-27 | TID: 22:15:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

 Efter skolan köpte jag, Elin & Olga en nutella burk och gjorde sen crepes, såå sjukt gott! Hela nutella burken tog slut... Men gott var de! Ebba kom sen men de båda stack ganska fort, haha. Har dushat och gjort mig frääsh och ska sova snart. 
 
Sådär halvt spontanare..
obsavera mitt sår på näsan.. fick en penna där idag i skolan, väldiigt roligt att gå runt och blöda mitt på näsan hela dagen... haha, alltiid jag.

?
DATUM: 2013-02-26 | TID: 21:44:49 | KATEGORI: Frågor&svar

Vad är klockan? - 21.39

1. Fullständigt namn- Nora Bodin
2. Ålder?- 
14 och ett halvt!
3. När är du född? Juni
4. Klass? - 8

5. Vilket år tar du studenten? - vet inte, orkar inte räkna ut de nu, haha
6. Film? -  Hmeli.. glömmer alltid vilka filmer jag sett men gillar, dear john, the vow & the notebook, lite sånna
7. Låt? -
 Någon med Rihanna
8. Mat? - Tacos, potatisgratäng och kött
9. Dryck? - Coca cola
10. Färg? ljusrosa, vit, svart, grå, turkos, lite lila...

 

antingen eller:


1. Choklad eller lakrits? –  Choklad
2. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
3. Coca cola eller fanta? - cola
4. Pizza eller kebab? - pizza (salamii, är såå sugen just nu!)
5. Hur mycket är klockan? - 21.41

 

Summer++
DATUM: 2013-02-26 | TID: 21:37:24 | KATEGORI: Gott och Blandat

Shosan trosan!
Har varit i skolan som vanligt idag, har varit super trött och mitt humör har gott lite upp och ner idag... Sitter vid Tv:n nu och ska kolla på Maria & Mindy som börjar nu, nu har det börjat. 

Längtar såå mycket till sommaren, ca 14 veckor kvar nu!

Home interior
DATUM: 2013-02-25 | TID: 22:20:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Helloo! Har precis kollat på Top Model, ärmar sur för annan åkte ju ut förra veckan och henne gillade jag verkligen, hon är såå snygg!
Va ledare på bamsegympan idag i alla fall de vart lite kaos men de blev nog helt OK i alla fall. Har kollat på huuuur mycket heminrednings inspiration idag, vill bara skaffa min egna lägenhet ochflytta dit nu, bestämma helt själv hur man vill ha de! 
 


I CARE
DATUM: 2013-02-24 | TID: 19:00:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

hej allesammans! Imorse var jag på gudstjänst, helt ok eftersom vi mest snackade. Efter de följde jag med Hedvig och pappa som skulle till Emporia och kolla på en jacka hedvig ska köpa eller något sånt, har aldrig varit där så tänkte att jag kunde följa med. Köpte en frozen yoghurt, guu´ va gott de vart, blanade typ allt i den och tänker åka dit med nån komis någon gång och äta mer de finns ju inte här vilket är väldigt irriterande, de fanns även crepes men de köpte jag tyvärr inte, men de är också sjukt gott och finns inte heller här!
 
Har kollat lite prao platser nu och ska försöka hitta i Stockholm, annars åker jag till stan i veckan o söker.  

även en liten outfit, haha sämst bild, men men

BKÄNNELSER
DATUM: 2013-02-23 | TID: 21:52:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Jag är sämst på att plugga, kan inte fokusera och koncentrerar mig alltid på något annat
 
Jag tycker att jag är på tok för liten, för kort och för lite kött haha, känner mig som en liten 01.. :( men jag ska växa mer så jag får keep go´ in haha..
 
Jag vill börja rida, älskar hästar och de är så mysigt!

Att en kille luktar gott gör att han blir såå mycket "bättre"
 
Jag har bara åkt skidor typ tre gånger.. på vallåsen
 
Alla säger att 8:an är den jobbigaste årskursen, men tycker vi har ovanligt lite i skolan faktiskt, kanske bara i vår skola?
 
Jag funderar på att bli mäklare när jag blir äldre, låter fett Lol men de verkar kulT

Jag hatar mjölk och smör, har inte ätit de så länge jag kan minnas
 
Jag glömmer ofta att svara på sms, skriver de men glömmer att skicka - inte med mening

Jag har aldrig haft hål i tänderna
 
Jag skäms nästan lite om hur jag va för några år sen, har varit i typ perioder där jag varit såå sjukt konstigt, har haft värsta killperiod, Rosa-perios, haha och sånt, guud va töntig jag har varit... tur att jag är så HIMLA c00l, ball och tuff nu då!;)

Jag älskar att vara hemma ensam, men helst bara på dagen, lite småläskigt på kvällen men de kan va skönt. 
 
Hatar när folk luktar illa i munnen, de är såå vidrigt! Kan knappt prata med sånna personer och blir skit tråkig men måste bara avsluta samtalet ifall den bara blåser äcklig och ofräsh luft mot mig, värsta som finns.
 
fett fult redigerad bild, haha
 

++
DATUM: 2013-02-23 | TID: 18:54:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Riktigt slapp-lördag. Hela mitt lov har jag baara slappat känns det som, har inte gjort någonting eller fått något gjort, rätt skönt men nu på slutet av lovet känns det lite stressande på något sätt (?). Men mår inte ultimat just nu så ska slappa ikväll ockå... har blivit en riktig soffpotatis, men de är jag värd för skolan börjar ju snart och DÅ ska jag verkligen satsa på mina betyd mer än någonsin, har bestämt att jag verkligen vill ha bättre betyg denna terminen, blir så ledsen när jag jämt får E. 
 
hitta denns snygga bild på mig för några år sen, är man inte överhettande snygg? (har ingen aning om va jag har runt halsen...)

Om skorna
DATUM: 2013-02-23 | TID: 18:35:00 | KATEGORI: Frågor&svar

Har fått lite frågor om varifrån mina nya skor kommer så tänkte svara på de i ett inlägg nu också!
Olga köpte dom åt mig när hon var i Köpenhamn för någon dag sen. De är en väldigt liten och okänd affär, men på min påse så stod det "jette riis copenhagen", affären ligger på ströget i Köpenhamn. Dom liknar väldigt mycket Miu Miu sneakersérna (sneakerserna?) men dom är en aaaaning dyrare... haha. 
 

ATM
DATUM: 2013-02-23 | TID: 11:45:52 | KATEGORI: Gott och Blandat

Snart är lovet slut, gud vad tråkigt. Får börja tagga påsklov...
Von Der burgs va här inatt, trevligt, de åkte hem nyss och jag tänkte börja plugga lite nu...  Ville mest uppdatera lite, men ni får ha de så bra.
 
Jag just nu i min nya tröja, happyy

Torsdag, 22.22
DATUM: 2013-02-21 | TID: 22:22:13 | KATEGORI: Gott och Blandat

Nu ska jag snart sova. Träffade Ebba en stund idag, dock inte så länge. Åt lite dipp och sånt med Olga. Imorgon ska jag kanske till stan med Ebba & Mika tror jag men annars blir det slapp dag och antagligen lite plugg, så tråkigt att vi snart börjar skolan igen, medans alla andra får lov. 
 
instagram: norabodins , follooohh!

NEW IN
DATUM: 2013-02-21 | TID: 22:16:16 | KATEGORI: Gott och Blandat

Olga köpte ett par skor jag såg i Köpenhamn i höstas till mig, blev såå glad. Dom passar perfekt och jag längtar tills de är bättre tills jag kan använda dom, när de är bättre väder och inte så blött ute.(Snön höll på att smälta idag!!)
 
så här ser dom ut, lite gula bilder dock..

I WANT
DATUM: 2013-02-21 | TID: 13:39:05 | KATEGORI: I WANT


Werk it
DATUM: 2013-02-20 | TID: 18:56:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Haha, fett pin men tog dessa uur löjliga bilder här om dagen, rätt kul ändå!
 
Helluu, Sitter här lite halv död och lyssnar på Beyoncé, loove it! Rätt skönt att vara hemma igen, även om de vart kul att "byta tapeter i några dagar", lolz. Ska hitta prao plats, mina planer sprack helt vilket är fett irriterande... Men de blir väl bra i alla fall, vill praoa i Stockholm i alla fall för att samtidigt komma iväg lite. 
 

I MISS YOU DARLING
DATUM: 2013-02-20 | TID: 18:51:34 | KATEGORI: Gott och Blandat

Schosan trosan! Har kommit hem från Torekov nu. På väg dit kom jag på att jag glömde kameran. Hände inte så mycket där men det vart väldigt mysigt ändå. Ikväll ska jag bara vara hemma, tänkte göra en ansiktsmask och lite sånt. De blir god mat ikväll också vilket är braa. Har inga planer imorgon tyvärr men vill verkligen hitta på något. Olga ska till Köpenhamn med Elin så hon ska kolla efter ett par skor jag såg när jag var där sist och hoppas de finns kvar sen annars en jeans kjol från Abercrombie så får hoppas att de finns i butik annars tänkte jag åka till stan eller något på fredag, vill verkligen shoppa!
 
Hittade en rolig bild på Asta, så söt och gud vad jag saknar henne, börjar nästan gråta, världens finaste! Hihi de ser ut som om hon tar ego bild på sig själv, haha, gullet!

Spider
DATUM: 2013-02-19 | TID: 12:20:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Tuudelluu!
 
Två bilder från vår lilla.. *jag vet inte vad*.

Solisar
DATUM: 2013-02-19 | TID: 10:50:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Är med i en tävling där man kan vinna ett par solglasögon från smartbuyglasses, vore såå kul att vinna på Nickys.se ! Har velat ha dessa solglasögonen huuuur länge som helst så de skulle verkligen vara kul att vinna!
Så håll tummarna för mig!;)
 
 
 
dessa vill jag vinna, ni hittar dom här: http://www.smartbuyglasses.se/solglasögon/Ray-Ban/Ray-Ban-RB4141-Polarized-60158-75315.html

++
DATUM: 2013-02-18 | TID: 12:16:23 | KATEGORI: Gott och Blandat

Ska packa till toris nu, jag & olga stannar där till onsdag, ska bli riktigt mysigt faktiskt! Vet inte om internetet är så bra där så vi får se ifall de blir några inlägg men har i varje fall fixat två tidsinställda bara för att vara säker;) 
Ni får ha de så braa!
 

Stand up for love
DATUM: 2013-02-17 | TID: 17:13:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Helle! Ännu en slapp-dag idat men ikväll ska jag faktiskt va med Ebba, så de blir ju ruuligt. Ska upp ur sängen nu där jag har legat och kollat på film. Ninfårnha så bra så hörs vi! 
 

Pälsväst
DATUM: 2013-02-17 | TID: 12:52:06 | KATEGORI: Gott och Blandat

I fredags var jag och hämtade min pälsväst i stan, är så glad, från början skulle jag ha en vit fårpälsväst men de fanns ingenstans och den skulle blir väldigt "lånhårig" och stor i så fall så valde denna svarta kaninpäls. 
 
riktigt dåliga bilder, men så får de va

American pancakes
DATUM: 2013-02-17 | TID: 12:45:20 | KATEGORI: Gott och Blandat

Kom nyss hem från Gydstjänsten där jag samlade in lite poäng till konfan. Imorse gjorde jag amerikansa pannkakor med sirap och hallon på, såå gott!
 

Favoriter från insta
DATUM: 2013-02-16 | TID: 23:39:16 | KATEGORI: Gott och Blandat


Lördag
DATUM: 2013-02-16 | TID: 23:10:08 | KATEGORI: Gott och Blandat

Har inte gjort nååågonting idag, förutom att baka & fota lite. Ganska skönt faktiskt, behöver inte stressa av att jag måste göra något innan helgen är slut för nu har jag heeela veckan på mig. På sportlovet har jag nästan ingenting planerat mer än att jag & Olga ska till Torekov och jag ska försöka åka till mormor någon dag. Inget speciellt sportlov direkt. Men får väl vara glad för de som är borta...
Men ska försöka göra detta sportlovet någonlunda (säger man så?) bra! 
Nu ska jag försöka sova och imorgon har jag inga planer... heller.
 
bild från i somras, guu´va härligt!

Liten flygplans variant..
DATUM: 2013-02-16 | TID: 14:29:43 | KATEGORI: videor


Bulldog
DATUM: 2013-02-16 | TID: 11:32:08 | KATEGORI: Gott och Blandat



Åh är helt föräldkad i Bulldogs, när jag ärr runt 20 och har flyttat hemifrån så ska jag L1 skaffa en! Såå söta och rktiga "fashion dogs". Love them!












 

Sportlov
DATUM: 2013-02-16 | TID: 00:20:46 | KATEGORI: Gott och Blandat

Efter skolan och So provet som jag tycker gick bra åkte jag till stan med mina päron, fick med mig en pälsväst hem som jag visar er imorgon. Senare träffade jag Mika, Ebba & Nici vi va lite på gården sen drog vi hem till Nici och hade de kuuul. Gick hem vid elva och ligger just nu i min säng. Såå skönt med lov nu också, dock är de flesta borta och jag har INGET planerat. Men ska försöka hitta på något extra roligt. Imorgon ska jag i varje fall sova ut och bara slappa! 
 
bild från Stockholm i höstas, as mongo men de bjuder jag på för jag är så Yolo

Frågestunds svaren
DATUM: 2013-02-16 | TID: 00:15:00 | KATEGORI: Frågor&svar

Hur lång är du och vad väger du?
jag är 1.62 m kort och väger ca 40kg

Vart gör du dina modecollae?? Har du några tips var man kan göra sånna? 

Jag gör dom nästan alltid på polyvore.com, som är super bra! men ibland finns kanske inte de man vill ha så då fotar jag av och lägger in de plagg jag vill ha med i t.ex pizap.com haha. Polyvore.com är ett tips!

Vilken färg på Marc Jacobs laptop case tycker du är snyggast? 

Jag själv vill ha limegrön, lila eller grå, de är dom jag tycker är snyggast. Tycker inte de är så kul att ha samma färg som alla andra heller.

Har du några husdjur mer än din hund? Kan du berätta om dom? 

Nej, har bara min hund Doris. De är en Schapendoes som vi köpte i somras. Hon är svart och lite grå där fram, super söt! Och ja de är väl de jag kan berätta om henne!;)


Kan du visa ditt rum?

Kan jag nog göra i kanske en video senare!

Vad är de bästa med att blogga?

Jag tycker nog de är att ”samla” text och bilder på ett ställe, men de roligaste är såklart kommentarer och läsare osv

Favorit artist? 

Har egentligen aldrig haft någon jag verkligen är ett fan av under en längre period iaf, är ofta ”fan” av någon i högst en vecka. Men två artiser jag verkligen gillar är Rihanna & Beyoncé

Vad fick dig att börja blogga? 

Jag vart typ elva och de va en ”ny & c00l” grej och alla i min ålder gjorde de, så de gjorde jag också. Men denna bloggen startade jag i november!

Kan du visa din garderob?

Iiih, den är super ointressant och tråkig, men kaanske i en video senare, kan göra de samtidigt som jag visar mitt rum isf! :) 

Favorit Affär?

Zara

Kan du inte berätta vad för produkter du använder när du sminkar dig på vardagen. Är bara lite nyfiken

Kan kanske göra de i ett eget inlägg senare! 

Vilket är ett måste i garderoben just nu? 

Jag är inte så duktig på trender osv, men de Jag vill ha i garderoben just nu är en snygg jeans kjol, primeboots (de är väl ganska trendigt också;) ), en snygg väska, bootcut jeans och en söt blus!

Har du ett förhållande? 

Nej, de har jag inte

Vilka bloggar läser du? 

Sofis snapshots, Chloé Schuterman, Zara Larsson, Style by Kling, Kenza, Nickys.se

Vilken är din förebild när det gäller mode? 

Vet faktiskt inte, men gillar Olivia Palermo, Elin Kling, Chloé Schuterman (om de är en förebild, haha?)

Tränar du för du har så smala ben?! Och vilka övningar brukar du göra för att få smalare ben? 

Sorgligt nog tränar jag ingenting, mer än ”vardaglig” övning, typ cykla till skolan, haha. Men har alltid varit liten i mig och så. Men när jag väl tränar vilket jag försöker göra ibland, så brukar jag göra VSX övningar (sök på youtube) och ibland försöker jag göra lite Squats, som jag försöker ”klämma in i vardagen”, typ när jag borstar tänderna och sånt! 

Hur vill du klä dig i vår? 

Ungefär såhär, i denna ”stilen”:

 

Vem är din bästavän?

Jag är nog en sån som inte har en bästavän. Har mer många bra vänner. Men om någon som är min ”bästavän” är de isf min syster Olga, hihi! 

När fyller du år? 

17 Juni!

Har du ray-ban brillor? såfall vilken modell? gillar du dom och vilket modell tycker du är snyggast? (funderar på att köpa ett par) 

Ja, jag har ett par aviator med sån grej ovanpå, om du förstår? Vet inte vad modellen heter... men så här ser dom ut:v Jag provade ett par med mörk läder grej ovanpå, men eftersom jag har mörka ögonbryn så såg det ut som om jag hade värsta unibrown så tog dessa men är väldigt nöjd. I sommar vill jag även skaffa ett par svarta halvrunda ray ban!

Om du fick flytta vart du ville inom sverige och något vart som helst i världen vart skulle du då bo?? 

I Sverige skulle de antagligen vara Stockholm, eller de skulle vara Stockholm. I hela världen.. kanske New York, något varmt land långt från Sverige eller något sånt!

Om du skulle få ta med dig 3 saker till en öde ö, vad skulle du ta med? haha 

ett jetplan, massa bensin och massa vatten så jag skulle kunna komma därifrån!

Kan du visa dina favoritplagg i din garderob? Favorit tröja, skor, byxor och ytterplagg!

Aboslut kan göra även de i ett eget inlägg!;)

 Skulle inte du kunna ge lite exempel på sommar/vår kläder:)

Haha, jo!  vårkläder är ju typ över!

Här har vi ett sommar också! ;)

 

 

Today
DATUM: 2013-02-13 | TID: 23:34:28 | KATEGORI: Gott och Blandat

Heii, idag efter första lektionen gick jag hem, hade ont i huvudet osv. Har bara legat hemma alltså. Imorgon har vi hemuppgifter istället för skola, men ska ändå dit ett tag eftersom jag behöver några papper och sånt där! Har även utvecklingssamtal på morgonen, alltid lika värdelöst dock...
Tänkte även försöka svara på frågorna imorgon men de kommer nog upp på fredag! Men glöm inte att fortsätta fråga!

Nu ska jag sova så jag blir pigg imorgon!


Vill ha
DATUM: 2013-02-12 | TID: 22:10:46 | KATEGORI: I WANT

Lite "veckans vill ha", haha
 

Drama
DATUM: 2013-02-12 | TID: 21:43:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Hali-Hallå! kom nyss hem från trampolinen + mötet, haha brandlarmet gick mitt i mötet och de kom en massa brandbilar, ambulans och polis, lite drama i Viken. De vart dock svinkallt att stå och kolla, efter ett tag fick vi dra hem, cyklade, fy satan så kallt och lääskigt, de e så mörkt och dött överallt. Nu kollar jag på "Mindy & Maria- best friends forever", dom är så sköna haha!
Glöm inte frågestunden, Hääär, fortsätt fråga svarar på Torsdag!:)
 
haha, vart ju tvungen att fota denna extremt dramatiska händelse (vi snackar Viken..), allt för er;)

Kladdkaks-fontant (?) med varma hallon
DATUM: 2013-02-12 | TID: 16:42:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Fett seg tisdag och snart ska jag vara tampolin ledare och sen är de även möte där direkt efter, så ska va där i 3 timmar ungefär... känns kul. Nej men när jag kom hem från skolan idag gjorde jag typ en "mini-kladdkaka", hade ingen choklad hemma så kunde inte göra fondant, Men det blev såå gott sen hade jag varma hallon till vilket gjorde det ännu godare. Jag och Olga gjorde varsin på en halv sats kladdkaka, vilket vart lagom! 
 
 

I AM FABULOUS
DATUM: 2013-02-10 | TID: 22:49:23 | KATEGORI: Gott och Blandat

Fett seg dag, har baara legat framför datorn i mitt juicy hela dagen. Men skyller på att jag har ont i huvudet. Ska sätta igång en film, nu hade jag tänkt. Har fått en del frågor på frågestunden, vilket är jätte kul, men fortsätt fråga!;)
Ni får ha de så bra så hörs vi! Har även laddat ner Videofy.me på mobilen, så tänkte börja lägga upp videos oftare nu!
 
 

Beyonce
DATUM: 2013-02-10 | TID: 20:27:55 | KATEGORI: Videos


Från min padda
DATUM: 2013-02-10 | TID: 18:55:55 | KATEGORI: Gott och Blandat

HaliHallå! Har haft fett ont i huvudet och typ sovit hela dagen, ändträtt skönt! Får se om jagbdrar utoch åker pmedsols mika o nåra ikväll annars stannar jag hemma o gör lite ansiktsmask och sånt! Så skönt att vi är "lediga" imorgoN fast vi har några onödiga hemuppgifter istället... Saknat lite glass och kolla lite kläder på internet, classic typ!
 
 
Bloggar från ipaden så de får bli en gammal bild, men ska ju göra ansiktsmakssk;)
 
 

FRÅGESTUND
DATUM: 2013-02-09 | TID: 23:16:00 | KATEGORI: Frågor&svar

Bara för att alla andra har de, så tänkte jag också dra igång med en frågestund så att det händer något här på bloggen! SÅ FRÅGA PÅ NU, svarar när jag fått lite frågor om jag får några, haha, men drygt om nån vecka eller så!
 

Suterday, stan
DATUM: 2013-02-09 | TID: 19:11:43 | KATEGORI: Gott och Blandat

Schosan Trosan!
Gjorde pannkakor med glass i till frulle, såå gott! Efter nåågra pannkakor, vart min mage go & glad. Drog in till stan med Filippa där vi mötte Emma, Emma, Sandra & Ebba. Va på stan med dom. Super mysigt, fikade och lite sånt. Köpte väärldens godaste grej på Pistachia, Tre valfria kulor glass (choklad, caramell, kak-grej? tog vi), sen tre valfria tillbehör (twix, maräng, chokladcrisp) ihop blandat sen vitchoklad övenpå, grädde och jordgubbar + två rån, guu´ vad gott de va, Jag, emma & sandra delade skulle bli lite vääl mycket med varsin, haha. Men ett "hett tips", haha. 
 
Ikväll skulle jag egentligen va med några men mår inte ultimat så stannar nog hemma, får se om jag drar ut senare annars!
 
den extremt goda glass-grejen
 

Friday
DATUM: 2013-02-09 | TID: 00:22:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Halloj gott folk!
Kom nyss hem från en "gaalen fredags kväll"... Gården lixxx, tha place to be! Driver dock. Men helt ärligt så va det faktiskt väldigt kul ikväll. De vart hyfsat många som va där och på vägen hem va jag, Mika & Filippa på grytan, så sjukt kul. Lyckat *check*, haha.
Imorgon ska jag i varje fall sova läänge sen tror jag att jag skulle göra något med Mika och antagligen några fler.
 
 
Två bilder påväg hem... fina.

Lite mer Mmm.. i livet
DATUM: 2013-02-07 | TID: 22:05:41 | KATEGORI: Gott och Blandat

Har pluggat NO i stort sätt hela dagen, kan typ allt, de återstår att se på provet imorgon. Har dushat och är aaalledes reen & fräsh! Smakade två nya marabou- nyheter idag, har redan smakat den ena igår, de båda är veerkligen goda! 
Imorgon är det fredag för er som missat det, ska in till stan med Mamma då istället eftersom de inte gick idag. Sen på kvällen ska jag va med lite vänner, vilket ska blii kulT. 
Har dessutom börjat bli sjuk, hostar & är snuvig men de får jag väl leva med, orkar inte va sjuk nu, framförallt inte precis när de är helg!
 

LAUGH
DATUM: 2013-02-06 | TID: 20:46:37 | KATEGORI: Gott och Blandat

Goomorrron!
Idag vart de sista dagen vi vart fem pers i klassen, de har faktiskt varit fett skönt, hihi! Men ska bli kul när alla är "återförenade" igen. Efter skolan bakade jag & Olga världens godaste kladdkaka och så gjorde vi egen fluff också, såå gott! 
Känner att jag måste börja träna.. äter bara jämt, haha äkta tjockis! Men ska börja med lite hemma träning igen, man känner sig så fräsh o go o glá!
Torsdag imorgon, ska bl.a åka till stan med mamma för att fixa en grej!
 
Gammal bild ..

Off to school
DATUM: 2013-02-05 | TID: 08:14:30 | KATEGORI: Gott och Blandat

Heej Hej, blev klar lite tidigare idag så... Idag är det i varje fall tisdag och skit tråkig dag i skolan... Har fett ont i halsen och Ebba är tillbaks efter att ha varit sjuk, vilket är kulT. Efter skolan ska jag baara vila och ta de luugnt om jag inte är med någon, men mår inte ultimat, så de är nog bäst att vila, skönt också. 

två bilder på ultra snygga Cameron Russel! 
 
 

AN ANGEL
DATUM: 2013-02-04 | TID: 23:04:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Har fett ont i halsen och får se hur jag mår imorgon, är allmänt hängig typ. Idag var vi bara 5 pers i vår klass, haha fett mobbat, men de är ju härligt! 
Ska försöka klippa mig i veckan eller något, för att fräsha upp de lite, och köpa inpackning och ta haand om mig själv, så nu vet ni det. 
Ligger just nu och lyssnar på en låt (annan version typ, men ändå fin) Em tipsade om, så fiiiin! 
 
 
Mobilbilder från idag, första på mig & Emma de andra på mig & Em...såg att jag ser fett tjock ut på andra bilden.. haha, liten parantes bara.. liten bulle är ju alltid trevligt! 

ÖVERASKNINGSFEST
DATUM: 2013-02-04 | TID: 22:36:18 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag fyller världens bästa Em 14 år! Så efter skolan hade vi en överaskningsfest hemma hos Chloé. Vi åt en massa gottigheter och hade de very fun! Kommer kanske upp fler bilder senare men just nu går det inte att ladda upp (självklart....) så fick kopiera dom Chloé lagt upp! Hoppas i varje fall Em fick en grym födelsedag!
 
 

SEA
DATUM: 2013-02-03 | TID: 19:41:54 | KATEGORI: Gott och Blandat

Kom nyss hem från Kyrkan, jag & Ebba va deras lärljungar idag, vi hjälpte till för att få mer poäng till konfan. Nu sitter jag och lyssnar på Rihanna, classic. Har bakat lite muffiiins idag, annars har jag inte gjort nåågonting. Imorgon är det skola vilket jag inte ser fram emot.. Halva klassen är på Turbo teater vilket vi var förra veckan så de är bara den ena halvan kvar (dvs den bästa halvan, haha). Har inget planerat under hela veckan i stort sätt, men ska försöka hitta på något.
 
 
 
 

Halvt söta
DATUM: 2013-02-03 | TID: 00:01:59 | KATEGORI: Gott och Blandat

Helloo bloggisen!
Idag va jag med Ebba & Mika. Vi gjorde väl egentligen inte så mycket, haha. jag & Ebba skulle egentligen på bio vid typ 4 men de blev inte så, istället va vi hos mig. Åt semlor, va på Up med cykelhjälm, jag låg i min garderob och hon i sängen resten av kvällen. Hon stack typ precis och nu ligger jag här och vet inte riktigt om jag ska sova eller göra något annat?
 
På väg mot Up...

whatever it is, it´s just laughing at me and i just wanna scream
DATUM: 2013-02-01 | TID: 18:52:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag är det fredag orroozz! Såå skönt. Har hängt med Nathalie typ hela dagen, vi bakade kärleksmums efter skolan och tog lite bilder. Ikväll ska jag antagligen till gården, undrar när jag ska börja hitta på något nytt på fredagskvällarna... Ska dusha och fixa mig också. Men nu ska jag bara sitta här i mitt rum och lyssna på bästa rihannaa, så grym hon är!
 
 
Gamla bilder i knooow, men har inga andra på denna datorn, så ni får lite låtar också, Rihaannaa!!