Outfits
DATUM: 2013-09-29 | TID: 20:17:37 | KATEGORI: Outfit

 
Cool girls
 
by nora-bodin
 
Två as snygga outfits enligt mig, börjar gilla den lite mer coola stilen istället för den lilla söta och eleganta!

klassresa med F.D klassen!
DATUM: 2013-09-29 | TID: 20:15:33 | KATEGORI: Gott och Blandat

Tjee alla! Det var ett tag sen nu.. Men nu är jag i VIKEN! Jag & Olga tog flyget till Malmö och sov hos mormor vilket var super mysigt, typiskt mormor-kväll. Imorse åkte vi till viken och mötte Filippa och här sover vi inatt. Vi har verkligen haft catch up och det är såå mycket bättre väder här än i stan. Soligt och perfekt tempratur, inte kallt och frysigt. Vi ska nog sova rätt tidigt inatt, vi ska mot skolan och åka buss i 18 timmar klockan fem imorgon... herregud men ska bli as kul att träffa alla!
 
Jag ATM med den nya skol tröjan vi fått, De bestämde namn till mig och det blev "Norresnorre" 

STREET
DATUM: 2013-09-22 | TID: 17:51:49 | KATEGORI: Outfit

Gjorde två stycken lite street outfits på min polyvore, här är dom! Om ni vill se alla andra polyvores jag gjort, följ mig, antingen i menyn eller att klicka HÄR
 
 
 
 
 

fun.
DATUM: 2013-09-22 | TID: 00:29:32 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag pratade jag i telefon med en vän från Viken. Vi pratade lite och hon berättade en grej. Folk tycker att jag är jobbig. Jag tänkte lite på det, först blev jag lite ledsen att folk tycker så om mig , men sen tänkte jag igen. Jag vet att jag är jobbig, det vet jag om, det märker jag ju, men jag är hellre jobbig än tråkig. Jag vet att jag inte kan sitta still, att jag är fett exalterad till grejer, att jag taggar överdrivet och att jag inte vill sova på kvällarna, att jag kanske hoppar och har mig alldeles för mycket enligt vissa och att jag förstör (helt untan avsikt men människor tar grejer fel ibland). Men jag orkar inte sitta på en bänk och vara fett negativ mot allt och inget. Jag orkar inte tänka att jag ska vara pigg dagen efter för jag vill ha kul i nuet, jag vill leva nu, nu, nu! Jag vill vara positiv, jag vill springa tusen varv runt jorden och få med mig så många som möjligt. Jag gillar att jag är jobbig, för som sagt jag är hellre det, mycket hellre det än inget alls. Lugn, stilla och kolla neråt vill jag inte vara även om det finns andra som vill de, fine, men inte jag. Folk får tycka som dem vill, jobbig eller inte, jag skiter fullständigt i det för jag har kul och jag lever nuu och det tänker inte jag förstöra bara för att någon annan sitter och är hatar minsta lilla. KEEP YOUR HEAD UP AND HAVE FUN FOR GOD OF SAKE.
Och en grej till, ingen är någon "humor-polis" eller liknande men folk har olika humor och de får vara så men tycker du något är kul eller coolt gör de då, skit i ifall någon säger emot, du är din egna polis och bestämmer dina egna regler, så ifall någon lägger en kommentar "neej vad tråkigt" eller "säämst humor", ta inte illa upp, det är den personens åsikt, den får tycka de men du behöver inte göra det.
ville skriva av mig lite sorry för det. menar inget konstigt eller elakt mot någon nu så stop hatín typ.
tyckte bilden visade lite freedom på något märkligt sätt.
 

RELEASE ALL I WAS SEARCHING FOR WAS ME
DATUM: 2013-09-21 | TID: 23:38:18 | KATEGORI: Gott och Blandat

Chloé sover här inatt, vi har precis kollat klart på Sex and the city, gash älskar den filmen och kan se den hur många gånger som helst!! Under dagen vart jag bara hemma, mådde inte 100 så de vart nog bäst dessutom fick jag gjord en smarrig chokladkaka, lite mättande men god var den! 
Imorgon= söndag, besöka gymmet, träffa några familjevänner och fixa lite plugg! 
 
 

ZEBRA ALMANAC
DATUM: 2013-09-21 | TID: 16:47:43 | KATEGORI: Gott och Blandat

Igår öppnade Zara Home här i Stockholm, på Birger Jarlsgatan. Jag och Olga gick dit och det fanns en massa fint till mitt nya rum och annat. Jag köpte en almanacka som jag tyckte vart riktigt cool. Det är zebra skinn runtom och jag ska andvända den under 2014, bra till gymnasiet med en snygg almanacka!
 
 

KEEP YOUR HEAD UP, KEEP YOUR HEART STRONG
DATUM: 2013-09-21 | TID: 15:11:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Igårkväll sprang jag runder i stan tillsammans med Olga & Chloé som är här nu, wii! Vi tog massa bilder, gick runt inne på NK precis innnan stängning, en promenad på strandvägen och sen på jakt efter en sushi restaurang Chloé skulle till. 
 
 
 
i väntan på Chloochloo
Jag med min favvo ballong med bästa färgen på NK, ääälskar verkligen den!
↑↑↑↑↑↑↑↑ favvo låten just nu som spelas på högsta volym om och om igen i lurarna↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

HÖST TIPS
DATUM: 2013-09-18 | TID: 21:02:45 | KATEGORI: Tips från coachen

Baka något. Det är mysigt och blir oftast väldigt gott. Gör det med en vän eller någon du tycker om så blir det extra roligt! Bjud på din familj eller vänner, Brownies, choklad fondant eller kanske hemmagjordglass tycker jag låter smarrigt!
Träna. Skaffa ett gymkort på närmsta bästa ställe. Att blanda träning med bakelser skadar aldrig. Det ger dig motivation och du känner dig duktig, om det inte är alldeles för kallt ute så ta en runda utomhus, frisk luft och mysigt med det fina höstvädret!
Plugga, läs. Hitta en riktigt bra bok, du kan sitta inrullad i ett täcke på balkongen, i sängen eller något annat mysigt ställe. Istället för att alltid sitta vid datorn eller mobilen. Riktigt mysigt. Få även lite läxor gjorda. 
Höstmode. Du kan klä dig mysigt och höstigt men samtidigt såå snyggt. Kolla in de finaste du kan hitta i höstkollektionerna och öka på garderoben, som jag sagt förr Massimo Dutti är ett bra alternativ att checka in både barn och dam- avdelningen! 
Gå en runda med hunden. Super mysigt och bra för både dig och hunden. Du får lite sällskap och tid att tänka. Om du inte har en hund, kan du ju passa kanske någon familjeväns eller grannens, tjäna lite extra pengar samtidigt!
Ta ett bad. Tänd ljus runtom kring och släck lampan för att få en mysig känsla. Ha en massa skum och tvålar som får dig att känna dig fräsch. Ha något gott att tugga på samtidigt, en bok att läsa eller bara den vanliga mobilen. 
Bygg en koja. De bästa jag vet. Lite mysiga ljusslingor, massa kuddar, täcken och en film. Kan inte bli bättre att sova i kojan och ha kvar den någon dag. Gärna med sin bästavän för lite deeptalk också!

Little miss sunshine
DATUM: 2013-09-18 | TID: 16:12:22 | KATEGORI: Gott och Blandat

Nu har jag kommit hem från skolan. Det var rätt lugn dag, vi hade engelska, profil sen skoljoggen... de vart ett ganska kort varv tror jag skulle klara av att springa ändå, men ioförsig så gick vi över ett berg i stället för att gå runt... herregud orkar inte att jag är så lat, nu ska jag fan bli hurtig! 
 
halv gamla bilder från när det var lite finare på kvällarna

HEY BROTHER - AVICII
DATUM: 2013-09-17 | TID: 21:53:31 | KATEGORI: Gott och Blandat

Två mysiga bilder från helgen
 
Jag mår bättre nu än vad jag gjorde under dagen, skola imorgon anar jag. Vi ska ha skoljogg, jag som är i extrem oform, min kondition herregud vad jag kommer komma efter och in rinnandes av svett, jo men vi taggar! 
 
Åt super god middag med musslor, räkor och pasta och imorgon är de god frukost som gäller, pain et chokolate (?), min favvo barndoms youhurt och goda flingor + apelsin juice, kan inte gå fel. Nu ska jag läsa lite ur min bok och sen sova min skönhetssömn!
Sov så gott allesammans!

FILMTIPS
DATUM: 2013-09-17 | TID: 21:10:13 | KATEGORI: Tips från coachen

Lite filmtips nu när de börjar bli höst. Vissa kanske ni sett andra inte? Jag har inte sett alla men ska absolut kolla på dem. Skriv gärna vad ni tycker om ni sett någon utav dom! 
 
Jag har själv inte sett denna, men den verkar bra och rolig, ifall ni hittar den någonstans
på internet eller liknande får ni gärna säga till!
 
Har inte sett denna heller, hittade trailern och tyckte den verkade mysig och rolig. 
Kanske lite gammal nu, men har alltid tyckt denna varit bra. Mysig och bra med att den inte är i kronologisk ordning. Jag tycker den är super bra och älskar Anne. 
Har tipsat om denna förut. Romantik, spänning och familjefilm. Blandning på ett bra sätt. Det är inte bara lyckligt och gullgull hela tiden utan kommer även in lite spännande scener ibland.
Jätte rolig men ändå lite gullig på slutet i alla fall. Tycker att hon är fett skön och det händer mycket i filmen. Komedi på hög nivå
Har inte sett denna heller men Sandra Bullock är en av mina favorit skådespelare, tycker denna verkar rolig och gillar ju typ alla Sandra Bullock filmer så kan inte bli fel. 
Sadra Bullock åter igen. Det var längesen jag såg denna nu men minns att jag gillade den. 
Riktigt sorglig och fin, bra skådespelare med och väldigt kärleksfull och mysig, kanske rinner någon tår längs kinden?

SKOLFOTO
DATUM: 2013-09-17 | TID: 12:58:39 | KATEGORI: Gott och Blandat

Gick hem från skolan efter första lektionen idag, mår så fruktansvärt dåligt. Har sovit och precis ätit lite. Ska försöka få någon läxa gjord och lite sånt. Kollade på mitt skolfoto idag, fyy så hemskt tror de är de värsta någonsin, i nian, de jävla leendet och vårt gamla schampoo som vi hade då förstörde det.... men ni får ändå se två utav dom. 
 
usch usch usch... bara att hoppas klassfotot blev bra för de har vi inte fått än. 
 
 

Mondays wanties
DATUM: 2013-09-16 | TID: 21:08:19 | KATEGORI: I WANT

Mondays wanties
Mondays wanties by nora-bodin 


Weekend with my poodles
DATUM: 2013-09-16 | TID: 19:24:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

bilder från Elins kamera, hon råkade ta med min och hennes är här, jaja!
Som sagt har helgen med Elin, Chloe & Olga varit toppen, äntligen fick vi träffas! Vi gick en hel del på stan, åt upp pengar, cyklade på morgonen och köpte bullar på valhalla bageriet, träffade Paula, sov, skrattade, shoppade, åkte tunnelbana (woop woop, lolz) och annat. Sista kvällen åt vi på Ciao Ciao vid östemalms torg, super mysigt och jätte god mat! 

Berlin om två veckor
DATUM: 2013-09-16 | TID: 17:25:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Kom nyss hem från skolan, är så galet trött och vill baka något fast helst utan att behöva baka, bara äta. Måste plugga också, 50 engelska glosor tills imorgon, woo? Inte nu i helgen men nästa åker jag till skåne och till Berlin med min gamla klass, ska bli såå kul!! yeey något att se fram emot nu!!



B1 - jag inne på Massimo dutti med en fin cashmere kabelstickad tröja B2 - Söötis jag mer än gärna vill ha, ska döpa honom till Harry, har bestämt färg, namn och asseccoarer till honom långt tillbaks...

Favvo tjejerna har lämnat
DATUM: 2013-09-15 | TID: 22:25:33 | KATEGORI: Gott och Blandat

Nu har jag precis kommit hem från en supermysig middag hos några familjevänner i salsjö-duvnäs. Chloe och Elin åkte hem tidigare idag också, har haft det super med mina favvo tjejer, mer bilder och detaljerat kommer men nu ska jag göra i ordning mig och sova för imorgon är det skola och tillbaks till rutiner och en vecka....
 
igårkväll på mig & Elin
 

Ny design, gårdagen och dagens/kvällens planer
DATUM: 2013-09-13 | TID: 16:29:12 | KATEGORI: Gott och Blandat

Hallå Hallå!
Igår var jag i skolan, efter det hem och pluugga. Vid fem åkte jag, Olga, Mira & Hedvig till pappas jobb, auktions verket, där det var grejer som skulle säljas på auktion med tema fashion. Vi fick jobb som servitriser där till nästa gång, perfekt! sen kollade vi grejer. Blondinbella var där med hennes nya bok och lite sånt. Jättetrevligt i alla fall och as nice med jobb! 
 

Nu ska jag städa mitt rum och fixa en del andra grejer föör ikväll kommer ELIN & CHLOÉ hit, soo much fun, iih vad kul vi ska ha!! Vi ska hämta dom i Bromma kl 19 och jag har en del att göra så detta får bli slutet på inlägget!
 
VAD TYCKER NI? SJÄLV ÄR JAG HELNÖJD!

Höstkläder från Massimo dutti
DATUM: 2013-09-11 | TID: 20:23:51 | KATEGORI: I WANT

 
Autumn
 
 
Jag älskar Massimo Dutti på hösten. Det känns som om det alltid är höst där, eller är det bara jag? Gick förbi skyltföntrerna idag och kände mig så lugn och förväntansfull för hösten. Det är verkligen på tiden att den bör komma nu, jag längtar. Massimo dutti ska absolut få en plats i min garderob i höst.

FRÅGESTUNDS SVAREN DEL I
DATUM: 2013-09-11 | TID: 19:52:00 | KATEGORI: Frågor&svar

Heeerreguud, så pinsamt hade helt glömt bort att svara på frågestunden, gjorde en video för nån vecka sen men fick inte lägga ut den för olga, så nu kommer de i ett inlägg istället, har nog två delar så 2:an kommer nog i video!
 
Favorit butiker? Skulle nog säga Zara, Massimo Dutti, 
 
Hur är det i Stockholm? Är du glad att du flyttat dit? Det är suuper, jag är super glad att jag flyttat hit, de känns som en förändring som är bra, skulle aldrig orkat bo kvar i viken tills jag tar studenten (då skulle jag ändå flytta) nej men jag har ALLTID velat flytta hit, enda sen jag var liten och när vi äntligen bestämde oss för det så känns det ju som en lättnad eller ett avklarat mål typ. Jag saknar självklart människorna och de första veckorna är det ju inte så enkelt, då blir det mycket att man sitter hemma på helgerna när man inte känner någon, men de blir nog bättre med tiden!
 
Beskriv din drömkille,ganska detaljerat! Jaden Smith ,Jaden Smith, Jaden Smith, alla gånger om. Han är den jag tycker är absolut snyggast i världen. Älskar killar med lite gyllen brun choklad hy, ganska kort hår, cool stil och är fett skön. Bruna fina ögon och gärna stora läppar, skarpa drag och ganska lång. Annars gillar jag brunett killar eller annars mellanblonda men inte blonda så mycket, har aldrig fallit för någon helblond. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bästavänner? Chloé, Elin, Filippa, Olga, Ebba... typ kanske någon mer
 
Hur är det att ha en tvilling? Hur är det att inte ha en? Jag tycker ju det är en självklarhet. Men självklart det känns ju lite konstigt att det finns någon som ser precis likadan ut med längd, kroppsbyggnad, ansikte och allt. Jag älskar att jag har en tvilling, någon som förstår precis så de är as nice! Kan göra allt med henne och tror det är henne jag älskar mest av allt för hon är såå himla nära. 
 
Hur brukar folk reagera? Folk på stan gloor, som in i helvete. De är galet, som om vi kom från en annan planet. Folk i skolan vi inte träffat (andra klasser t.ex) kollar fett odiskret har hänt många gånger nu, först på mig, sen olga och fortsätter så. Härom dagen var det tre tjejer som gjorde det och dem stod as nära och sa till varann "kolla dom e typ tvillingar" "fett lika" "konstigt" "fast hon har annat hår" typ så, och vi hörde ju allt vi stod ju en meter ifrån och kollade dom i ögonen, haha kände mig som ett djur eller skulptur. 
 
Hur är din relation med Olga? Bråkar ni mycket eller är ni mer som kompisar? Vi är som BFF, lol men helt ärligt ja vi är mest som kompisar, självklart kan jag (och hon) blir as irriterad på henne och sånt, hon har väldigt svårt att tolka ett "nej" eller "sluta" men jag tror jag har mest kul med henne, vi är ju likadana fast olika liksom. Vi kan vara helt ärliga mot varann, skratta och ha as kul tillsammans och allt sånt där. Vi bråkar väldigt sällan, men vi är ju syskon självklart händer det ibland!
 
Tycker du & Olga det är jobbigt att folk inte ser skillnad på er i början? Alltså självklart är det lite små jobbigt när folk hela tiden ska påpeka samma sak och gissa och jämnföra tusen gånger om, men man kan ju förstå jag kan inte heller se skillnad på ett tvillingpar direkt de tar ju tid att lära sig. Men ändå så känns det så konstigt för jag uppfattar det ju inte som att vi är alls lika. 
 
Vem är äldst? Jaaa, Olga är EN MINUT äldre och helt ärligt så stör jag mig inte på de, alla tror att det är värsta grejen och att det vore något jag skulle störa mig på hela livet, men nej, jag gillar att vara yngst, hon håller lite koll på mig! 
 
Vem är äldst? Jaaa, Olga är EN MINUT äldre och helt ärligt så stör jag mig inte på de, alla tror att det är värsta grejen och att det vore något jag skulle störa mig på hela livet, men nej, jag gillar att vara yngst, hon håller lite koll på mig, som en storasyster, en minut äldre... fast folk brukar säga att dem tror jag är äldst så vi båda är väl de men på olika sätt.. ? typ
 
 
Beskriv dig själv som person Oh herregud, hatar sånt här verkligen. Men jag är väl snel, söt och rolig? lol nej men jag tycker att jag är omtänksam, jag tänker ofta på dem som inte alltid tar lika mycket plats eller sånt och så. Sen har jag svårt att sitta still, hatar när ens vänner sitter på en bänk med sina telefoner, såå tråkigt. Jag är väldigt barnslig. Min bästavän Chloé är 00:a och de var någon som sa någongång till oss, Chloé är mogen för sin ålder men Nora är omogen för sin ålder, anar att det ligger något i det? därför vi passar så bra! Jag vill ha kul och göra spontana o lite farliga saker! Jag har ofta väldigt höga förväntningar vilket inte alltid är så bra för oftast så lever de inte upp till förväntningar o då blir jag fett depp. Jag är blyg när jag träffar nya människor men sen när jag känner mig "trygg" liksom så är de väl motsattsen. Det är t.ex ganska jobbigt nu i sthlm när jag inte känner någon, vet inte hur någon är liksom o då känner jag mig inte så trygg i de. Jaja detta blev långt.
 
Är du nöjd med ditt utseende? ja, jag är väl helt OK nöjd. Tycker inte att jag är snygg men inte heller ful så mittemellan. 
 
Vad skulle du vilja ändra på din kropp/ansikte? Med min kropp skulle de vara längden, vill vara minst 1.76 typ och ha giraffben. Ansiktet, större läppar, bättre hy och finare näsa. 
 
Hur är din nya skola? Jag gillar den. Det är ju allt rätt nytt nu men känner att jag börjar komma in i klassen o allt sånt där. Tror att i slutet av året kommer jag inte vilja sluta men ja. Klassen är bra, de flesta är as sköna enligt mig. Lärarna är bra, de är gaanska mycket plugg och maten är faktiskt jättegod. Vi har egen kock och vi har t.ex musslor, soppa med riktiga baugetter, köttbullar och makaroner och FELIX ketchup, de är liksom riktigt mat inte gårdagens rester ihop blandat som i Viken...
 
Var i Stockholm bor du? Jag bor på Gärdet, precis mellan Lidingö och Östermalm och ni vet vart på kartan vi hamnar!:)
 
Bor du i lägenhet eller hus? Du är superfin & älskar din blogg! Kram på dig! Läägenhet, Tack så mycket vad glad jag blir!
 
Hur känns det nu när du flyttat till Stockholm? Redan svarat, de känns kanoon!
 
Är allt som du hade hoppats på? Alltså ja, de har gått tre veckor men jag tror allt kommer bli som jag hoppats längre fram när jag skaffat fler stabila vänner liksom, om ni fattar? det är inte att knäppa med fingrarna så har du tusen vänner, det tar tid liksom
 
Trivs du? jaa, de gör jag!
 
Saknar du dem där hemma? Hemma är ju här nu, lol var sorgligt. Men ja självklart gör jag det!
 
Kan du länka dina vänners bloggar? Gjorde jag för inte alls länge sen, kolla kategorin "vänner"
 
Dröm köp? Blå Celiné väska. Som Valeria, that bitch har.. haha lagom avundsjuk men den är såå fin!
 
din gamla klass? hur var dom? saknar du dom? Min gamla klass var super härlig! Alla kände alla och vågade prata och sånt med alla! Självklart saknar jag dom men min nya klass är bra den med och jag kommer träffa hela min förra klass snart eftersom jag ska med till klassresan i Berlin med dom, soo much fun!!!
 
hur tycker du sstockholm är? Stockholm är niice, de är ju huvudstan. Nära till allt och mycket mer att göra!
 
vilka saknar du mäst från viken?? mest med E* (sorry var tvungen). Saknar alla mina vänner super mycket, men skulle säga Chloé, var med henne VARJE DAG, sov över VARJE HELG, det känns så ovant att inte vara det,så skulle säga Chloé!
 
säg något du älskar och något du hatar? Jag älskar: färgen KlarBlå den på väskan, Franska bulldogs, Macarons-helst pistage. Jag hatar: katter, råttor, äckliga djur o sen störiga folk, självklart haha, men de finns inget jag hatar bara ogillar liksom!
hittade denna underbaring på instagram, lennie!
 
Hej Noris! Gör flera videoinlägg nuuu!! i will!!! men jag gör de hela tiden på datorn men dem blir alltid såå skämmiga så lägger aldrig upp dom sen finns ju inte videofy.me på datorn längre, säämst. Men absolut jag ska!
 
Kan du inte berätta lite om flytten till stockholm och sånt? Vi packade allt i Viken, hyrde lastbil och körde hit med allt. LOL vad dryg nej men vi bestämde oss för att flytta hit i februari någon gång tror jag? Då fattade jag inte de så mycket. I somras var de packning och de var typ då man insåg de. Jag har som sagt alltid velat flytta hit och känns as skönt nu. Mina vänner kommer och hälsar på här och jag där, vi har kontakt, skype och telefon de är inte att vi kommer tappa kontakten. Det finns mer tillgångar här och jag tycker de är super. Vet inte vad jag ska säga, fråga mer detaljerat!
 
Favorit klädesplagg (bild)? Skulle säga, mina nya svarta bootcut jeans, min nya hatt och glitter sneakers typ

Höst, du kan komma nu
DATUM: 2013-09-08 | TID: 22:33:00 | KATEGORI: Min dagens outfit

Lite outfit bilder från igår. GlitterSneakers, Flare jeans, vit t shirt och liten svart mocka väska. 
 
Har hittat en ny tillfällig favoo låt, Demons heter den, värt att lyssna? Blir as pepp på liveet! sitter här och ler som ett fån. Jaja, borde sova nu, för att inte vara alldeles för trött i skolan, ska ju trots allt gå upp för alla trappor som på ritkigt tar död på mig, kommer vara så sjukt fit när vi slutar. På tisdag är det skolfoto och jag har tänkt en vecka på vad jag ska ha på mig, men inte kommit med något resultat, några tips på vad man kan ha på sig?
Vi ska även ha spex med ett tema vi inte kommit på än, men fett kul!
 

Söndag
DATUM: 2013-09-08 | TID: 22:15:44 | KATEGORI: Gott och Blandat

Det var super mysigt och jätte fint i Ekerö hos sysslingarna, jag & Edith badade, antagligen sista doppet i år, rätt skönt och perfekt badställe! Jag har precis tagit ett bad och gjort mig fräässshh för att sova. Imorgon börjar skolan igen, sån tur är har vi sovmorgon. Dessutom har jag något att se fram emot till helgen, Elin & Chloé kommer ju!! so much fun!
 
 
liten egoo
 

DREAM BIG
DATUM: 2013-09-08 | TID: 09:53:17 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag ska vi tilll Ekerö till våra sysslingar, som vi inte träffat på några år, vet knappt vad dom heter längre, lite stelt men de ska nog gå bra. Vi ska äta lunch där och bada o lite sånt. 
 
Jag i min nya hatt & mina nya svarta bootcut jeans, love it!
 

Promiis
DATUM: 2013-09-08 | TID: 09:51:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Igår kväll gick jag och Olga en jätte mysig runda i stan, för längs strandvägen, gud vad somrigt det kändes, så varmt och massa lättklädda människor, vi köpte varsin froyoo i Gallerian, nu har vi testat alla, slutsats: Täby Centrum har den bästa. Sen gick vi mot slottet och en runda i gamla stan. Tog en del bilder och hade det kult. 
 
 

Pannkaks- dejt
DATUM: 2013-09-07 | TID: 21:12:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Hej allesammans!
Igår var det fredag, Siri har kommit upp till Stockholm med sin famlij, super kul så vi (jag & Olga) träffade henne efter en lång dag i skolan. Vi gick och kolla i lite butiker o sen åt vi pannkakor på NK, super gott och jätte mysigt!
Vi skulle träffas imorgon men det går inte efter som vi ska iväg till våra sysslingar och sånt!
 
 
Lolz, typ bara bilder på mig, men de tusen jag tog på dom blev antingen suddiga eller så blev dem inte nöjda..
 

Önskelista just nu
DATUM: 2013-09-03 | TID: 20:57:43 | KATEGORI: I WANT

Imorgon fyller som sagt min syster år, appråpå födelsedagar så gjorde jag själv en önskelista, med grejer jag skulle önskat mig om det skulle vara min födelsedag, som dock är i juni, nästan ett år kvar, men innan dess har vi ju julafton, som jag läängtar! Ska bli så mysigt! Vill jätte gärna fira i Skåne på ett eller annat sätt, men det är nog stor risk att vi är i Uppsala eller stan.. men i Skåne så ska jag i alla fall boka mini jul med mina vänner, som förra året!
 
Fick en fråga om jag kunde visa några bra skolväskor för ca 1000 kr och absolut kan jag det, gör de imorgon, nu= städa mitt rum!
 
Wishlist
 
 

Mys på Balkongen
DATUM: 2013-09-03 | TID: 20:53:07 | KATEGORI: Gott och Blandat

Åh så mysigt, sitter på balkongen och ser hela stan samtidigt som jag kollar på inspirerande Tumblr bilder, göra polyvore kollage (som jag looove, de är så kul, följ mig, nora-bodin) och har täcke och sånt mys!
 
 
 
bilder som jag tog i denna minut
 

Best friends from afar
DATUM: 2013-09-03 | TID: 17:32:59 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag var jag i skolan och efter det gick jag runt på stan och köpte sista presenten till Hedvig som fyller 17 imorgon, ska bli så kul, även om det inte är jag som fyller år så älskar jag födelsedagar, jag får ju tårta och annat! Sen är det så mysigt att gå upp på morgonen med ljus på tårtan och se hennes reaktioner till presenterna osv! 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra annars imorgon kanske hittar på något, antagligen haha! 
Nu ska jag nog skriva lite på min novell vi skriver i skolan, känner att det går bra, vanligtvis är jag sämst på att skriva dikter, noveller osv, det tar hur lång tid som helst utan resultat, men nu går det bra! 
 
Åh vad härligt med sena sommarkvällar och mysiga dagar med mina bästavänner, saknar dom såå så mycket, men Elin kommer nästa helg, gud så kul vi ska ha! Även om jag saknar sommaren, så längtar jag till hösten extremt!