VOGUE illustration
DATUM: 2013-07-30 | TID: 23:36:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Printade ut tre stycken Vouge Illustrationer jag tyckte om, sprayfärgade en ram och satte in dom. Ska ha denna i mitt nya rum i Stockholm. Vad tycker ni?
 

INSPIRATION
DATUM: 2013-07-30 | TID: 23:29:00 | KATEGORI: Mode

 
Stora hattar, Franska Bulldogs, Långa snygga ben, Rosie, Balenciaga, Fina rum, storstad.. Don´t you love iit??
 
 
 
 

Ring
DATUM: 2013-07-25 | TID: 12:02:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Tjilevippen allesammans! 
Jag har det super mysigt här i Torekov, idag var vi på ön och skulle åka ring, Jag & Olga började hissas ut, Olga fick p-a-n-i-k, vatten djup skräck. Så jag fick åka själv, vilket dock vart mer stabilt, fast åkte inte särskillt snabbt eller länge, de får bli en annan dag, vi snackade om imorgon med några kompisar kanske? då jävlar. 
Vid 3 idag åkte vi till en tillställning för våra kompisars farfar som gick bort i vintras, det vart väldigt trevligt, mycket folk och sånt. Kom hem för en stund sen och ikväll blir det väl inget gjort, vill dock cykla och köpa något gott tills ikväll, så drar nog med mig Olga eller kanske Pappa, dom andra är inte liiika förtjusta i sånt där förbjudet gott som Mira sa. 
 
 
 
 

TOREKOV
DATUM: 2013-07-23 | TID: 11:38:30 | KATEGORI: Gott och Blandat

Kom hit till Torekov i lördags, då jag & Olga tog tåget istället till båstad, där vi träffade Chloé som jag inte träffat på aaalledes för länge. Vi åt glass och gick runder i Båstad. Olga & Chloé badade vid hennes båt i hamnen, haha ganska äckligt ändå sen tog de minst en kvart för Chloé att komma upp eftersom hon kom på att det inte fanns någon stege, dock gick det smidigare för Olga. På kvällen var vi i Torekov. I söndags var vi hos Von Der Burg´s sen på kvällen åkte vi till Hallands väderö och åt middag tillsammans med dom och Hedda & Ellen. Super mysigt vart det!
 
Det är super fint väder här och jag bara njuter!
 
 
 
 

I AM ME
DATUM: 2013-07-23 | TID: 11:38:00 | KATEGORI: Videos

 
 
Älskar denna låtan av Willow Smith, tycker för övrigt att Willow är as cool, hennes stil och att hon är precis som hon själv vill, sen att hennes bror är as snygg är ju bara ett + i kanten.

Körsbär
DATUM: 2013-07-23 | TID: 10:13:55 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Farmor & Farfar har ett stort körsbär träd här som jag och Olga står vid hela tiden, love it! Vi tog med oss några till ön igår också, ni anar inte hur brun jag blivit, aah! Haha vi träffade Paula & Chloé här i Torekov igår kväll, de va då jag insåg hur brun jag var i jämförelse, hahah.
Igår var vi som sagt på ön, såå härligt, riktigt varmt och så skönt i vattnet, har köpt ett undervattens skal till mobilen också! men har glömt mobilen hela tiden. Jaja idag ska vi inte till ön, de blir lite för mycket press i solen av att vara där ute även om man inte bara ligger o steker. Tror vi ska träffa några på stranden eller något annat. Ikväll ska vi ha grillkväll här med några familje kompisar! 
 
 
 
 
 

Today
DATUM: 2013-07-19 | TID: 18:22:58 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag har jag bara packat, städat och rensat mitt rum. Ikväll ska jag äta på prego med Filippa eller antagligen beställer vi hem. Chloé har sagt hela tiden att hon kommer hem från England (hon har varit borta i mer än 2 veckor nu, i´m dying) på måndag, vilket inte vart sant utan hon kom igår, till Båstad och jag ska till Torekov imorgon i en vecka och hon stannar där också ganska länge!! Så de blir sleepovers och sena sommarkvällar i Båstad & Torekov denna veckan, jag som trodde att jag skulle bli alledes ensam, ååh så roligt! 
soo happy! 
 
Har inga bilder just nu, men ska försöka ta några ikväll och i Torekov blir de mer! 
 
 

outfits
DATUM: 2013-07-17 | TID: 11:15:50 | KATEGORI: Outfit

Älskar att sitta vid polyvore och försöka fixa ihop några outfits, detta var denna morgonens resultat. 
Idag ska jag till väla tillsammans med Filippa. Ska försöka leta efter ett par solglasögon och en present. 
Ni får ha det så bra och jag ska uppdatera bättre

Flytt
DATUM: 2013-07-15 | TID: 18:20:29 | KATEGORI: Gott och Blandat

Om en månad exakt flyttar jag till Stockholm. Kan inte riktigt förstå det. Det har varit som en slags dröm hela mitt liv och har inte velat något annat än att flytta till Stockholm. Men Skåne har alltid varit hemma och Stockholm dit jag hälsar på. Om exakt en månad är jag påväg till ett helt nytt liv. Det är rätt sjukt när jag tänker på det. Jag kommer inte längre ha Viken som hemma, dit kommer jag komma och hälsa på som en gäst. Jag vet att jag kommer ha kontakt med mina vänner, det finns ju skype, telefon och instagram osv. Jag kommer hit på sommarna och loven och kanske någon helg, mina vänner kommer till mig lite då och då. 

Allt kommer bara bli så annorlunda, det är liksom resten utav mitt liv, i varje fall tills jag flyttar hemifrån. Tänk om jag blir mobbad eller vad som helst.. åh. Haha, massa olika tankar "tänk om detta händer eller om de..." osv. Har inte märkt av att jag ska flytta förän nu. 
Åh kommer sakna alla såå
 
 

KÄNDIS CRUSH
DATUM: 2013-07-15 | TID: 16:39:28 | KATEGORI: Gott och Blandat

Min kändis Crush är, som alla mina vänner vet, Jaden Smith, han är såå dösnygg! Totally in love! 
Och när vi väl är inne på ämnet, Harry Styles... nonono sorry, alla kommer hata mig nu
 
 
 
 

Mysig kväll
DATUM: 2013-07-14 | TID: 10:35:26 | KATEGORI: Gott och Blandat

Igår rensade jag min garderob och lådor osv i mitt rum innan flytten. Sen ringde Olga & Filippa så åkte vi och badade i Filippas pool, super roligt var det och jätte mysigt. Senare på kvällen tog vi ribben och åkte till flotten med glass och strössel & högtalare och en bra spotify lista;) 
Hade det super mysigt och kvällen var jätte bra!
Idag ska jag, Olga & Filippa till Torekov och sova där tills imorgon, vilket ska bli super mysigt! 
 
 
 

I DON´T WANNA HOLD YOU IF YOU WANNA GO
DATUM: 2013-07-13 | TID: 18:09:04 | KATEGORI: Gott och Blandat

Åh skriver massa inlägg men glömmer att publicera och lägga in bilder hela tiden.. 
Jaja, Kom hem från Torekov härom dagen och igår va jag med Filippa, Olga & Emma på Kulla Berg och badade, solade och åt glass! Super mysigt!
 
 

Torekov
DATUM: 2013-07-10 | TID: 09:46:56 | KATEGORI: Gott och Blandat

Godmorgon allesammans! Kom hit till Torekov igår, de va inte sådär jäätte fint väder så vi va hemma och solade mest lite och sånt. På kvällen åt vi middag med farmor och farfar och två av våra kusiner, vilket var jätte trevligt, vi träffas inte så ofta. Efter middagen cyklade jag & Hedvig ner till byn, vi skulle bada lite, men ångrade oss ganska snabbt istället köpte vi lite gott i parkis och hade det mysigt!
 
Idag är vädret inte heller på topp. Hade kanske tänkt åka in till Båstad kanske, köpa lite glass och så. Men får se vart dagen tar mig.... 
 
 
morgondopp i morse
 
 

Love Again
DATUM: 2013-07-07 | TID: 00:43:37 | KATEGORI: Gott och Blandat

Helloo!
Idag åkte jag tillsammans med Filippa, Emma & Olga till Fria Bad, en strand i Helsingborg. De vart mysigt vi hade med oss lite frukt, chips och dricka! Innan de va jag på Väla och köpte två bikinis i nöd lite snabbt. 
Kom precis hem efter att ha varit med samma tjejer, de va kul till en början men blev lite långtråkigt sen. 
 
Imorgon ska jag till Hallands Väderö med Adrienne, ska bli riktigt mysigt, första gången i sommar, love itsshh. Ska öka brännan och bada en hel del, köpa lite glass och åka båt, kanske ring om jag törs, sist ramla jag i innan vi ens hade börjat åka och kom under själva ringen, så sjukt obehagligt och blev as rädd eftersom att två av mina största rädslor är djupt vatten och mörkt vatten + veta att det finns sälar och fiskar...
 
 
 
 
 

Tonight
DATUM: 2013-07-05 | TID: 00:34:09 | KATEGORI: Gott och Blandat

Var barnvakt från halv tio till halv två idag, ganska lättförtjänta pengar! 
Addii åkte hem och nu på kvällen träffade jag Olga & Filippa. Vi cyklade runder och åkte ribb, så vi hade det väldigt mysigt!
 
 
 
 

Henne har jag saknat
DATUM: 2013-07-03 | TID: 15:06:50 | KATEGORI: Gott och Blandat

Igår åkte vi och hämtade Adrienne vid 17.00, hon ska sova här två nätter så en natt till. Igår köpte vi pizza och satte oss på bryggan med Chloé också. Sen badade vi och simmade till flotten. Två gånger, sista gången fick jag panik på vägen in, har verkligen inga armmuskler så orkade inte simma haha och vågade inte ta ner fötterna. As jobbigt när jag kom upp la jag mig ner och va helt utmattad. 
 
Chloé åkte till England idag, två veckor, kommer sakna henne! Vi hade de super kul igår och när vi kom hem vid 12 gjorde vi varm choklad och åt kanelbullar, super mysigt! 
Idag regnar de, vi har gjort pannkakor och nu sitter vi och väntar på mirakel... typ. Vi ska nog ut snart!
 
 
 

1 juli
DATUM: 2013-07-02 | TID: 00:15:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Helloo everyone!
Idag har jag bara varit hemma och varit så sjukt trött, har bakat macarons, men dom blev uppätna lika fort som dom blev klara..
Igårkväll va de super mysigt va med personer jag inte varit med på länge så de va super mysigt! 
Nu ska jag kolla på film, eller håller på med det, kollar på "Ego" har inte hittat den på internet innan men den finns att se HÄR! (http://vodly.to/watch-2740099-Ego  Version 6) så ska kolla vidare på den, träffade inte Adrienne idag tyvärr men de blir någon gång i veckan!
 
Btw, till er som frågar frågor eller liknande i kommentarerna, som inte har blogg så svarar jag där direkt i kommentarsfältet!
 
bild från Köpenhamn!