What goes around comes back around.
DATUM: 2013-12-30 | TID: 20:45:38 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Jag & Olga gjorde mini hamburgare med hemmagjorda pommesfrites till middag. Supergott, lite pyssligt att göra men det blev värt det tycker jag! 
Nu har jag tänt ljus i mitt rum, satt fram macaronsen och ska nog sätta igång en film!
 

Todays
DATUM: 2013-12-30 | TID: 17:05:43 | KATEGORI: Outfit

 
Helloo, det här är jag idag. Med mina nya UGG, love them! Nu ska jag & Olga gå till ica sen laga mat! 
 

Nytt
DATUM: 2013-12-30 | TID: 16:58:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Var i stan idag och hittade en jacka från Massimo Dutti på rean, hade ju dessutom mitt presentkort så den fick det bli! Sen unnade jag mig även med en låda macarons med mina favoiter! 
 

I GOT 99 PROBLEMS BUT A BITCH AIN´T ONE
DATUM: 2013-12-26 | TID: 11:12:35 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
 

Annandag jul
DATUM: 2013-12-26 | TID: 11:05:32 | KATEGORI: Gott och Blandat

Idag ska jag till Mormor där alla kusiner är och fira min kuisin Hanna som fyller år, ska bli super mysigt och senare ikväll åker jag & Olga till Elin i Viken! woo stannar där tills den 28, två nätter alltså. Vi ska fira minijul och göra massa skojsliga saker, sååå synd att det inte är någon snö, vill åka pulka mitt i natten på grytan och sånt som vi gjorde förra vintern, så roligt och mysigt! Men vi hittar nog på massa annat. 
 
bilder från julafton!
 
 

Julklappar
DATUM: 2013-12-24 | TID: 22:06:29 | KATEGORI: Gott och Blandat

Nu är min mage proppfull, jag är supernöjd över alla julklappar jag fått och allt har varit super mysigt och bra här under dagen! Nu ska jag nog kolla på någon mysig film sen gå och lägga mig, men tänkte först visa mina julklappar, so here you go! 
 
Blå mini UGG // Pyjamas // Vit stickad polo tröja // Tiger Of Sweden svarta jeans // Zadig & Voltaire plånbok // Massimo Dutti presentkort // Carmex & läppstift volyme // Värmeskydd till håret // Clinique rengörnings kräm // Mineral smink-kit från Young Blood // padds //  fickpengar till en PARIS RESA I VÅR, woo! Till Adrienne, massa shopping och annat kul!;)

Torekov, Julafton
DATUM: 2013-12-24 | TID: 13:33:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Igår bilade vi ner hit till Torekov. Det gick rätt snabbt och jag sov mest av tiden. Eller det kanske var i förrigår vi kom när jag tänker efter... Jaja, IDAG ÄR DET JULAFTON. Jag kommer nog alltid vara som ett litet barn när det gäller julafton... kan inte sova dagen innan, springer upp på morgonen, klämmer på paketen, letar igenom hela huset för att få ledtrådar om vad som kan ligga i paketet... jaja så får det var de är bara härligt! Tyvärr finns det ju ingen snö vilket sänket julkänslan lite men här hos Farmor & Farfar är det alltid mysigt, på landet, knarrigt trägolv och TV:n på med julmusik. God mat blir det senare också, plus på det! 
Jag har lyckats fundera ut några kulklappar.. får se om jag har rätt men blir säkert helnöjd med det jag får! 
 
den 26 ska vi till mormor där våra kusiner även är för att fira lite jul och Hannas (kusin) födelsedag vilket blir mysigt. Sen landar jag i VIKEN, till den 28  tror jag, inte säker. Ska fira lilljul med Ebba, Elin, Filippa & Olga, ska bli super mysigt. Har framförallt inte träffat Elin på flera månader vilket är helt GALET. Saknar henne såå så mycket, världens underbaraste LLeeelin. Vi kommer ha de as bra i varje fall. 
 
Just nu finns det inte mycket att göra än att vänta till klockan i alla fall blir 3, jag ska kolla på Kalle Anka, kollar aldrig på det och det är riktigt tråkigt men för att go with the flow så ska de bli min tradition nu också! 
 
 
Bilder från förra årets lilljul! 
 

JULPLANER OCH ANNAT
DATUM: 2013-12-24 | TID: 12:55:01 | KATEGORI: Gott och Blandat

MEN HEEEJ!
Imorgon åker jag till Skåne, Torekov för att fira jul, ska bli såå mysigt, fast tyvärr finns det ju ingen snö, dock är det i snö i Eygypten på pyramiderna men inte här.. lite konstigt?
I torsdags var jag med Tova på bio och såg Justin biebers nya film, bieber fever... 
Igårkväll hade Tova tjejmiddag, vart supermysigt och roligt att träffa henne och hennes vänner! Super god mat och det vart väldigt trevligt, kände dock ingen men de var lungt!;)
Idag har jag bakat årets första pepparkakor, sen har jag precis varit i stan och skaffat de sista julklapparna så det är klart. Nu när jag packat in dem ska jag packa tills imorgon då vi 
 
Den 26/27 kommer inte riktigt ihåg så ska jag, Ebba, Filippa, Elin och Olga ha lilljul, äta julbord, ge paketer och ha de as kul! Längtar såå. 
Sen firar jag nyår här i Stockholm tillsammans med Chloé och kanske Paula och Valeria, vet inter riktigt hur de blev med de, men det blir säkert bra! 
 
 
 
 
 

Önskelista
DATUM: 2013-12-06 | TID: 21:35:14 | KATEGORI: Gott och Blandat

Självklart har jag hållt på med min önskelista långt före jul, inget ovanligt för mig. Detta året har det dock gått lite hit och dit vad jag ska önska mig, men nu har jag kommit fram till den perfekta önskelistan! 
 
1. C´eline luggage mini väska! I svart, ååh min DRÖM!
2. Blå mini UGG, jäätte fina, passar året om och är i en glad färg!
3. Rosa polaroid kamera, bilderna blir så fina och är roliga att spara, kan även skanna in i datorn & den är så fin! 
4. En resa till Adrienne i Paris i vår! 
5. Svarta vanliga jeans, Stort behövande mina gamla har blivit grå och går inte att använda.
6. Fin pyjamas med tigrar på denna, alltid en mysig julklapp och att ha över vintern. Väldigt fin och behövande
7. Zadig & Voltaire plånbok, En blå med as coolt mönster på. En riktigt plånbok är något jag aldrig riktigt haft!
8. Carmex, såå bra, lite som läppglans men också läppbalsam och det är så bra finns på Urban  Outfitters
 
Detta var hela min önskelista för i år och självklart vet jag att jag inte kommer få allt men vore väldigt glad ifall jag fick något!;)