Gröna Lund attraktions foto
DATUM: 2013-05-27 | TID: 18:35:40 | KATEGORI: Gott och Blandat

Här är bild från vårt sista åk på gröna lund, fritt fall! 
 
Paula, jag (som tänkte göra en häftig pose, vilket jag misslyckades med..), Olga & Chloé

Estocolmo
DATUM: 2013-05-25 | TID: 11:26:42 | KATEGORI: Gott och Blandat

Hej, och förlååt tusen gånger om för sämst uppdatering!
Är i Stockholm nu i varje fall och känner inte att jag har tid eller ork till bloggen längre. 
Har mest varit på stan här, träffat Paula o Valeria och igårkväll va vi hos några familjevänner och käkade middag och hade det trevligt! idag ska jag till djurgården med Olga och Paula vad jag vet för att har en liten picknik, super mysigt! 
Kan visa vad jag köpt i nästa inlägg. 
 

BLOGGAR
DATUM: 2013-05-19 | TID: 23:14:15 | KATEGORI: Gott och Blandat

Tänkte länka lite bloggar jag brukar läsa! så ta en tiitt på dom!;)
både kompisar och inte, tror detta är alla, och Filippa, nej kommer inte länka dig med tanke på din uppdatering + elin!
 
 
http://emmasmode.se/#home
 
http://chloeh.blogg.se/
 
http://byolgabodin.blogg.se/
 
http://elinberggren.webblogg.se/ 

http://paulalundgren.devote.se/
 
http://www.emmaabrahamsson.devote.se/
 
http://marianilmen.forme.se/
 
http://nyheter24.se/modette/chloeschuterman
 
http://zarish.blogg.se/
 
http://charlotta.nu/
 
http://nickys.se/
 
http://blondinbella.se/
 
 

Båstad med Chloé
DATUM: 2013-05-19 | TID: 23:03:16 | KATEGORI: Vänner

Har haft en uuur kul helg i Båstad med Chloé! De har varit så sjukt varmt och vi har fått lite bränna;)
Har solat, badat, ätit, kollat i butiker, spelat kort, köpt glass, fotat, spelat tennis.. osv Inatt nattbabade vi, hatar dock både kalllt och mörkt vatten, så de vart lite läskigt men doppade mig tre gånger, medans Chloé va en liten vilding och badade! Sen käka vi majskolv! Suuper mysigt har de varit och de bästa är att vi kommer kunna ses där i sommar igen, eftersom jag brukar vara i Torekov, så de är suuper nära!;)
 
 

Jag och Emmzz
DATUM: 2013-05-17 | TID: 06:31:22 | KATEGORI: videor

Lita halvfula från o till.. Love you i alla fall


Me and Emmzz
DATUM: 2013-05-16 | TID: 23:38:37 | KATEGORI: videor

Lite halv fula men i love you till månen och tillbaks XTusen pusspuss


Sista månaden innan sommarlov
DATUM: 2013-05-14 | TID: 22:46:39 | KATEGORI: Gott och Blandat

Usel bloggning, förlåt. 
Är mest upptagen med gossip girl... Har pluggat matte idag, har prov imorgon och jag vill verkligen få högre än E i matte, skaa engagera mig mer i skolan,mör jag vet att jag kan bättre om jag verligen börjar plugga mer:/
Dessutom är de MINDRE än en månadkvar tills de är sommarlov,känns bara så konstigt att de även är sista månaden med min klass! Helt sjukhus, sån tur är så ska jag få följa med på deras skolresa i höst, har ju faktiskt varit med att samla ihop osv så de ska blindskrift kul!
Denna månaden går nognrätt snabbt, juni helgen ska jag till Båstad med Chloé vilket ska bli super mysigt och roligt! Nösta vecka åker jag till Stockholm, ska prova på skolor bland annat.. Sen är de sista veckan innavslutningens veckan dvs en HEL DEL plugg!
Ska försöka sova nu och tänka på vad jag ska ha på mig imorgon.. Alltid samma problem
 

Helluu
DATUM: 2013-05-11 | TID: 15:23:22 | KATEGORI: Gott och Blandat

Sov över med Chloé inatt. Vi har fixat hennes blogg och igårkväll va vi nere i hamnen med några andra. Idag tänkte vi fota lite osv. Ikväll kommer mina kusiner och sover över, mysigt. Ville mest uppdatera och inatt ska jag kolla gossip girl har jag bestämt.
 
gamla bilder, 

Kvällen
DATUM: 2013-05-10 | TID: 00:40:16 | KATEGORI: Gott och Blandat

Drog till Emma med glass vid kl 15, vi kollade Gossip girl, dansade runder i lite halvudda outfits osv. Sen Träffade vi Filippa och vi tre drog hem till Otto där emmas pappa va för att äta födelsedags middag. Sen träffade vi Chloé, Elin och Olga. Vi va hos Emma och hade de roooligt! Dansade och sjöng lite för högt och för mycket, men ibland får de faktiskt bli "lite förmycket" för att de ska bli såå kul! Vi har kul utan Alkohol liksom, lite så kändes de!;)
 
Mobbade bilder från kvällen, thaank yoou guys, va zuper funniii!

Goodmorning Sunshine!
DATUM: 2013-05-09 | TID: 11:05:57 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Vaknade hyfsat tidigt imorse oh gjorde lite god frulle. Ligger kvar i sängen ett tag till och tänkte kanske plugga lite idag eller göra något annat som kanske är roligare!
 

De handlar om dig
DATUM: 2013-05-08 | TID: 22:06:28 | KATEGORI: Gott och Blandat

 
Kom nyss hem efter att ha varit hos Emma hela dagen. Vi på bilden va på ett event i stan, vilket var väldigt trevligt. Bra väder och älskar att vara i stan på kvällen. Har haft en super bra dag och nu ska jag skypea med Chloé! 
 
 
 
 

Dagens
DATUM: 2013-05-08 | TID: 13:21:02 | KATEGORI: Min dagens outfit

Gårdagens*
 
Shorts - Zara // tröja - Ralph Lauren // converse // väska - Longchamp // ray ban
 
Va som sagt tvungen att byta om till shorts för att inte dö av värmeslag. Känner att jag fått lite färg på benen nu också, ritkigt naayys! 
 

Behave yourself
DATUM: 2013-05-08 | TID: 13:18:20 | KATEGORI: Gott och Blandat

Efter skolan igår åkte jag in till stan med Emma, bytte om till shorts eftersom det va såå varmt ute, tror någon sa att de vart 18 grader! Vi köpte frapino och gjorde mest ingenting, men de va mysigt! Sen åkte vi till Sofiero och gick runder, riktigt härligt och roligt. Jag sov hos Emma inatt, hade de mysigt och kollade på filmen "bitchkram", en svensk film, tycker de är så synd att i stort sätt alla svenska skådespelare är såå dåliga, klart att de finns bra, men har ni sett filmen "jag saknar dig"? jag skrattar nästan åt den filmen, självklart inte själva historian, men skådespelarna och själva filmen, riktigt riktigt dålig. 
 
Jaja, kom precis hem och har gått ut med Doris, de har regnat ute och åskade lite, men tycker de är rätt mysigt de är liksom fräsht och mysigt tycker jag på något sätt. Nu väntar jag på att Emma ska komma, vi ska göra fruktsallad med choklad i ugnen, såå gott!
 
                                                                                     
 

Konfirmation
DATUM: 2013-05-06 | TID: 20:19:29 | KATEGORI: Gott och Blandat

Nu är jag äntligen konfirmerad, inte för att de känns särskillt annorlunda. Själva konfirmationen var väl bra, de vart dock super nervöst att gå in folk stod ju och fotade en rakt upp i ansiktet, lite jobbigt. Skrattade/fnissade genom hela och tyckte allt va lite halv pinigt, framför allt när jag skulle läsa osv. Efteråt åkte vi hem till mig där några va, dock inte alls många eftersom mer än hälften inte kunde komma... haha. Fick super fina presenter, smycken och pengar för de mesta. Är väldigt nöjd med hela dagen. 
 
På kvällen träffade jag i stort sätt alla igen + några fler i hamnen då vi grillade och hade de mysigt. Vädret va såå bra också, super varmt! Riktigt mysigt!
 
Andra bilden var meningen att va skämt men de blev lite cp så.. men Whhaatevvah

TODAYS
DATUM: 2013-05-06 | TID: 16:29:22 | KATEGORI: Min dagens outfit

 
 
T shirt - H&M // Byxor - zara // Armband - sofie by sofie (nytt) // väska - Cara // converse 

Godnatt
DATUM: 2013-05-04 | TID: 22:35:52 | KATEGORI: Gott och Blandat

Har gjort min fräsh med ansiktsmask och grejer och ligger nu i min nybäddade säng, gud såå mysigt & freesh!
Imorgon är det som sagt konfirmation. Lite dumt dock att det är en helt vanligt helg, så typ halva min släkt kan inte komma eftersom dom bor uppe i Stockholm osv. Lite tråkigt. Men skåningarna här nere är redo!;) 
Har även fått komentarer om jag kan visa hur min klänning o så sitter på, har inte tagit någon bild eller så för tänkt att jag väntar tills själva dagen, så visar er "outfit" bild imorgon!;) 
 
 
Typiskt inlägg av mig..

FRIDAY
DATUM: 2013-05-04 | TID: 09:41:36 | KATEGORI: Gott och Blandat

Goomorron´!
Igår efter skolan försökte jag och Emma bli bruna och fina, vet dock inte om de lyckades så bra. Vi drog hem och åt, åt Suuushii, love it! Sen träffades vi igen, gick runder i viken och hade de myysigt och kul!
 
Senare på kvällen kom pappa hem, har inte träffat honom på ett långt tag nu, så de var väldigt mysigt, han är hemma nu under helgen, under vår konfirmation och så!
 
 

Video från Olga

 


Valborg
DATUM: 2013-05-02 | TID: 23:33:26 | KATEGORI: Gott och Blandat

Ojojoj Valborg, totally överskattat haha!
Jag är inte Såå spårad som se flesta är på den dagen dock. Jag va med några tjejer vi vart ute o hade de mysigt o värsta missen de blev ingen majbål, liksom hela grejen med Valborg (egentligen) herregud, vi gick runder, sen gick vi hem till mig o gjorde Tea och omelett. Även om vi hade fett höga förväntningar under dagen så blev kvällen ände helt okej de va väldigt mysigt o vi hade de kul och är man med dom bästa tjejerna ever så är de svårt att undvika att ha kul;) lolz va klyyysccscchiit
Puss


Skärpning nora!
DATUM: 2013-05-02 | TID: 23:29:28 | KATEGORI: Gott och Blandat

Nu får de va nog med detta kassa bloggandet. Lol. Men jag har skrivit massa inlägg ("massa") men sen antingen glömt att publicerat eller insett hur tråkiga dom varit eller blablabla!

I varje fall kan berätta om min torsdag idag. Va i skolan och efter de åkte/ sprang för ingen ville stjutsa:( jag till konfaträfffen, vi provade våra kåpor och körde genrep några gånger är fortfarande inte 100% på när och hur vi ska göra allt men de blir nog bra!
Har städat mitt rum idag också Såå skönt.
Hedvig min storasyster har en utbytesstudent här under en vecka från Tyskland som kom för någon timma sen. Så de blir väl lite spännande med engelska.. Som inte är mitt bästa ämne, men de är ju bra med lite övning!


//bilder från igårkväll, super mysig promenad, strandyoga, gangster, joggning - runda med emmzz