My apartment
DATUM: 2013-11-30 | TID: 21:20:11 | KATEGORI: Gott och Blandat

Längtar så mycket tills jag ska flytta hemifrån, renovera min egna lägenhet och ha det precis som jag själv vill. Guu´ så skönt. Jag älskar att inreda och allt sånt där. Såg på "The Carrie Diaries" när Carrie bodde i Larissa´s lägenhet, de vart så fint. As coolt. Så vill jag ha det lite. Gjorde ett collage på Polyvore för ovanlighetens skull... 
 
 
My apartment interior
 
My apartment interior by nora-bodin featuring Jonathan Adler

LOVE THESE!!!
DATUM: 2013-11-29 | TID: 22:55:39 | KATEGORI: Kollage

 
Two nice styles
 
 
Satt som vanligt och pysslade på polyvore. Höstmodet är ju bara det bästa, synd att hösten börjar ta slut känns som om den aldrig riktigt vart här. 
Jag älskar att klä mig i mörka färger på hösten som antagligen de flesta andra också? Älskar svart, känner mig mycket säkrare i svart än ljusa färger, så stilrent. Knähöga mocka boots är något jag verkligen vill ha, såå så snyggt! 
Dessa Kenzo Eye byxorna är väl också heelt perfekta? Vill verkligen ha ett par. En svart stor halsduk. Den populära kappan från Zara som alla tycks ha, kan inte klaga för den är ju såå snygg, älskar axlarna, längden och att den är rak. Celine luggage är väl också den mest populära väskan just nu? älskar nano modellen, så fint att ha hänande tvärs över. Dessa outfits älskar jag i varje fall, framför allt nummer två! 

Gymnasieval
DATUM: 2013-11-25 | TID: 18:13:20 | KATEGORI: Gott och Blandat

Oj, oj, oj jag har en blogg... Well.. 
Som ni säkert märkt har jag ingen stor lust för bloggen alls. Ska blogga lite när jag känner och orkar för det. Förra veckan hade vi tre dagar med Gymnasie tema. Vi letade gymnasie-fakta, var på mässan, Valde lite, sökte information och bara ägna oss åt att välja gymansie. Jag tyckte det vart sjukt bra för man fick verkligen tid att tänka och titta vart man vill gå som i varje fall inte jag gjort så djupt innan. 
Så nu har jag i varje fall ett mål, vart jag verkligen vill komma in och det är VRG Jarlaplan - teaterlinje. Jag vill gå teater för att min dröm är att bli skådespelerska så varför inte ta de nu och börja och göra något jag verkligen vill. Det är ju en högskoleförberedande linje och har ju självklart alla andra ämnen. Jag har inget direkt favvo ämne heller så har tyckt att det varit väldigt svårt att välja. Sen tyckte jag att VRG verka som en riktigt bra skola och Jarlaplan för att den ligger nära, i stan och de var den enda som hade teater. Nu känner jag mig mer motiverad till skolan när jag har ett mål, för jag vill veeerkligen komma in där, så måste höja mig i några ämnen och det tänker jag absolut klara av! 
Så nu känns det roligare att plugga när man har ett mål. Mina val kommer bli (om jag inte ångrar mig osv) Viktor Rydberg Jarlaplan - teater 2. Södra Latin - Teater 3. Hermods - Sam media 4. Franska Skolan - Hum 5. Fredrikhovs - Samsam
Så de är lite olika linjer och skolor, vet inte om det kommer bli denna ordningen eller något men det är vad jag tänker just nu. 
 
älskar denna bilden såå...
 

Bästavän
DATUM: 2013-11-03 | TID: 19:57:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Jag & Chlorran utanför Ladureé!
 
Åh, vad jag kommer sakna denna underbara tjej, soom jag gillar henne, helt galet. Perfect match. Tur att hon kommer så pass ofta hit, annars skulle jag absolut inte klarat mig. GOD BLESS YOU, you´re the best! 
 
 

Video från Chlorran
DATUM: 2013-11-03 | TID: 19:39:49 | KATEGORI: Videos

 
 
Video som Chloé gjorde när hon var här! 

Filippa på besök
DATUM: 2013-11-03 | TID: 19:28:00 | KATEGORI: Gott och Blandat

Filippa var här från söndag - onsdag. Vi gick mest på stan, åkte till Täby Centrum en sväng, träffade Paula, Valeria & Chloé, käka middag, hade myskvällar och köpte macarons på Laduree såklart;)
Vi hade det väldigt braa i alla fall. 
 
 

 

Slut på lovet
DATUM: 2013-11-03 | TID: 19:23:05 | KATEGORI: Gott och Blandat

Tre bilder från igår kväll. 
 
Nu har både Filippa & Chloé åkt hem, tråkigt. Har i varje fall haft en jätte mysigt och roligt höstlov med bra sällskap;). Imorgon börjar skolan, jag har jobbat lite på mitt syslöjds projekt idag, vi broderar, kanske visar när jag är klar? Jag ska jobba imorgon efter skolan, ska faktiskt bli kul. Ska jobba på Pappas jobb (Auktionsverket) som servitris då det är VIP kväll. Börjar kl 16 så det blir direkt dit efter skolan och kanske en liten fika...